Bilde av Line Suhr Johansen.

Nettrakett etablerer byråavdeling i Alta

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

​Nettrakett vokser i takt med den stadig økende etterspørselen etter tjenester innenfor digital synlighet. Nå satser vi i Finnmark og søker etter medierådgiver til ny avdeling i Alta.

Vi har kunder fra hele landet, men brenner spesielt for å hjelpe nordnorske bedrifter med synlighet og salg på internett. På grunn av økt oppdragsmengde er nå tiden inne for å etablere oss i Finnmark og vi ser nå etter nye kolleger og egnede lokaler.

Nettrakett jobber for at alle typer virksomheter skal lykkes på nett. Det gjør vi med nettsider, digital markedsføring, analyse og innholdsproduksjon. Flere og flere, også tradisjonelle bedrifter, ser hvor viktig det er å være tilstede der kunder og potensielle kunder befinner seg.

Line og Marius drar til Alta i uke 46 for å gjennomføre både jobbintervjuer, se etter lokaler og møte eksisterende kunder og potensielle samarbeidspartnere.

Vår daglig leder Line er oppvokst i Alta og det er stor stas at vi nå har så stor etterspørsel at tiden er kommet for å etablere seg der. Vi ser også frem til å jobbe enda tettere med våre kunder i Alta.