Ikke fremstå
som useriøs

Logo og grafisk profil er utrolig viktig for å kunne skape en sterk merkevare med riktige assosiasjoner. Det er snakk om bedriftens identitet.

En god og tydelig grafisk profil skaper en gjenkjennelseseffekt hos kundene. I tillegg uttrykker det profesjonalitet ved at bedriften får en rød tråd i alt markedsmateriell. 

Ikke la kundene dine sitte igjen med inntrykk av at din bedrift er useriøs.

Skill deg ut fra konkurrentene

Logoen uttrykker bedriftens identitet og verdier. I samarbeid med deg finner vi farger, teksttyper, symboler og annet som formidler de rette assosiasjonene til bedriften din.
En designmanual eller grafisk profilhåndbok setter rammene for bruk av logo, luft, farger, ikoner og lignende. Dette er viktig for å gi en dypere forståelse av den visuelle identiteten til bedriften.

Logodesign

Logoen er bedriftens identitet og verdier. Få en profesjonell logo som skiller deg ut fra konkurrentene.

Trykksaker

Gi et profesjonelt inntrykk til kunder og samarbeidspartnere med gjennomførte trykksaker.

Illustrasjoner

Mottakeren har lettere for å huske budskapet ditt om det presenteres i en illustrasjon eller infografikk.

Hvorfor bedrifter velger Nettrakett

Fordi vi..

Ta bedriften til nye høyder

Finn ut hvordan vi kan bidra til at du får flere kunder. Enten du skal starte opp med et nytt prosjekt eller allerede har en etablert bedrift er vi opptatte av å ha et helhetlig perspektiv på våre løsninger. Vi ser helhetlig på kundereisen og vet viktigheten av å iverksette målbare tiltak som bygger opp under hverandre.