Hege Abrahamsen

Hege Abrahamsen

digital markedsfører og fotograf

Hege er trainee i digital markedsføring hos Nettrakett. Hun tok svennebrev i fotograffaget i 2009, og har fullført 2-årig utdannelse hos Norsk Fotofagskole i Trondheim. I tillegg har Hege utdannelse innen prosjektledelse.

Siden 2012 har Hege drevet eget firma som fotograf og hatt både privatpersoner og bedrifter på kundelisten. Hun har blant annet fotografert bryllup og konfirmasjoner og gjort foto- og portrettoppdrag for bedrifter. Hege beskriver fotografiene som ble produsert i samarbeid med Lise Finden på Uniklipp, hvor Lise vant “Tendenz Stylist Award 2013”, og Utsmykking av Risøyhamn skole med Illustratør Tina Aslaksen som noen av høydepunktene. 

Hege har lenge ønsket å utvikle nye sider ved seg selv, sanke ny kompetanse og erfaring. Det fremtidsrettede og fremoverlente digitale markedsføringsfaget fristet og når muligheten for å skaffe seg kompetanse innenfor dette hos Nettrakett kom, ble dette tatt imot med et rungende ja fra Hege. Hun ønsker å bidra til bedrifters synlighet og vekst.

Hege er glad i å reise, og prøver alltid å fotografere reisemålene litt utenfor de tradisjonelle turistområdene. Hun elsker også Vesterålen, og gleder seg over å ha funnet seg en tomt her som drømmehuset skal bygges på.