Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en god og brukervennlig opplevelse på våre nettsider. Hva er dette for noe skumle greier, tenker du kanskje? Du behøver ikke bekymre deg, vi samler ikke inn informasjon som kan identifisere deg personlig.

Hva samles inn, da?
Det er ikke rare greiene. IP-adresse, hvilken nettleser du bruker, hvilket operativsystem du bruker, dato, hvor lang tid du bruker og hvordan du navigerer deg rundt på sidene våre.

Å bruke informasjonskapsler er en enkel teknologi som de aller fleste seriøse aktører på nett bruker i dag. Enkelt forklart er dette en liten fil som legger seg i din nettlesers minne hvis hovedoppgave er å samle inn overnevnte informasjon og levere den til oss.

De aller fleste nettlesere i dag aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan endre innstillingene selv. Vær oppmerksom på at dersom du velger å ikke akseptere informasjonskapsler, vil mange nettsider kanskje ikke oppleves korrekt.

Vi understreker at vi kun benytter denne informasjonen internt for å gi deg en bedre opplevelse på våre nettsider. Vi kommer aldri til å utlevere noen informasjon til andre.

Har du spørsmål knyttet til dette, kan du sende en e-post til kontakt@nettrakett.no eller fylle ut kontaktskjemaet vårt: https://nettrakett.no/kontakt