Innhold og PR

Hos Nettrakett finner du folk som er særdeles kyndige på kommunikasjon og som tuner seg raskt inn på språket til din bedrift. Vi følger deg gjerne fra idé til publisering eller kobler oss på der din bedrift ønsker og trenger det. Du kan være trygg på at du får innhold av høy kvalitet som visuelt og verbalt kommuniserer ut det unike ved din bedrift.

Innhold

Et ord, bilde eller et design kan skape en umiddelbar forbindelse til en mottaker og gjøre det komplett umulig å la være å stoppe opp, se, lese og dykke inn i innholdet som presenteres.

Å finne de fengende ordene, bildene eller sette designet som passer kan være ei utfordring.

Vi har lang erfaring med produksjon av innhold og grafisk design til internaviser, magasiner, rapporter, medlemsblader, innstikk til aviser og en rekke andre trykksaker.

Vi bistår gjerne med å skape lønnsom oppmerksomhet rundt din bedrift.

Nettside

Visste du at vi bare bruker noen få sekunder på å vurdere om en nettside er interessant for oss eller ikke? Hadde det ikke vært stas om du hadde ei nettside som besøkende og potensielle kunder ble værende på veldig mye lenger?

Å bygge opp og drive en nettside tar tid. Dersom man også bruker tid på å sette seg inn i hvordan det skal gjøres, kan dette arbeidet fort stjele minutter fra den tida du egentlig ønsker å bruke på å utvikle bedriften din. Hva om du kunne konsentrere deg om det og så kunne vi påta oss rollen som nettside- og webredaktør? Vi oppdaterer, optimaliserer, skaper innhold som kommuniserer og skaper salg, strukturerer siden og styrer nettrafikken mot din bedrift – det du måtte ønske. 

Presentasjoner

De fleste av oss har opplevd å være tilstede ved en velment, men overlesset presentasjon som vil si mest mulig på kortest mulig tid. Selv om mange vet hvordan en presentasjon helst ikke burde være, kan det være en utfordring å lage en god.

Vi lager gjerne en oversiktlig, lettfattelig og engasjerende presentasjon for deg og kan produsere både tekst, foto og design for deg. Så kan DU fokusere på å ta tilhørerne dine med storm. 

Pressemeldinger

Et positivt redaksjonelt oppslag i avisen er gjerne verdt mer enn ti annonser. Ei god pressemelding får leseren til å kjenne på akkurat den gleden, spenningen og entusiasmen som din bedrift kjenner for det dere har å meddele.

Ei pressemelding vinkla og skrevet på riktig måte fanger medias interesse og havner på trykk. Vi skriver gjerne pressemeldinga og tar foto for deg. Har du et online presserom, kan vi også drifte dette for deg.

Byrået som blir booket av Facebook

Hundretalls av millioner kroner har blitt omsatt med hjelp fra det samme teamet som står klare til å hjelpe deg med din bedrifts digitale pengemaskin.

Det er ikke uten grunn at Facebook booket oss til sitt europeiske hovedkontor i Dublin for å fortelle om hvordan lykkes med digital markedsføring, at vi blir booket av universitet, næringsforeninger og forbund for å holde kurs i digital markedsføring.

Det er heller ikke tilfeldig at vi er tildelt Nordlands fylkeskommunes nykomlingspris, at vi er godkjent lærebedrift for to ulike fagretninger eller at vårt byrå er Google Partner og spesielt utvalgt for å jobbe 1 til 1 med Google selv.

Nettrakett er et helhetlig byrå med eksperter innen digital markedsføring, grafisk utforming, foto- og video, produksjon av annonser og tekster som faktisk selger, salgsstrategi, web- og systemutvikling, samt dataanalyse. Hos oss får du alle tannhjulene som må til for at din digitale pengemaskin faktisk skal fungere i det hele tatt, og for at den skal fungere best mulig.

Calanus Helse logo
Bø kommune logo
Nornett logo
Lomsdal-Visten nasjonalpark logo
Øksnes kommune logo
SE gruppen logo
Handelsparken Sortland logo
Bilde av teksten "Vesteraalens"
Primex Norway logo
Andøya Space Center logo
Auto 3000 logo
Framsikt logo

Hvorfor bedrifter velger Nettrakett

Fordi vi..

Ta bedriften din

til nye høyder

Finn ut hvordan vi kan bidra til at du får flere kunder. Enten du skal starte opp med et nytt prosjekt eller allerede har en etablert bedrift er vi opptatte av å ha et helhetlig perspektiv på våre løsninger. Vi ser helhetlig på kundereisen og vet viktigheten av å iverksette målbare tiltak som bygger opp under hverandre.