Innhold og PR

Nettrakett leverer innhold og publikasjoner av høy kvalitet. Vi kan også ta ansvar for prosjekter fra idéfase til publisering.

Presentasjoner

Nettrakett bidrar med å gi presentasjoner en profesjonell utforming med tydelige og lettfattelige budskap.

Vi kan for eksempel sette opp PowerPoint-presentasjonen din eller andre typer presentasjoner for lerret og/eller skjerm.

Vi kan stå for både tekst, foto og design.

Pressemeldinger

Man kan få god markedsføring gjennom et presseoppslag. Et positivt redaksjonelt oppslag i avisen er gjerne verdt mer enn ti avisannonser. Har du noe interessant å meddele, og det skrives en god pressemelding, er sjansen stor for at medier fatter interesse og vil lage et fint oppslag.

Vi skriver pressemeldinger som kommer på trykk, og kan også stå for foto. Har du et online presserom, kan vi drifte dette for deg.

Innholdsproduksjon

Nettrakett kan produsere innhold til internaviser, magasiner, rapporter, medlemsblader, program, innstikk til aviser og en rekke andre typer trykksaker.

Å lage fengende tekster og artikler kan være utfordrende. Riktig presentasjon og vinkling av innhold er en viktig suksessfaktor. Vi har lang erfaring med produksjon av tekster og innhold, og kan også tilby grafisk design og trykking av de fleste typer magasiner og trykksaker.

Nettside- og webredaktør

Oppbygging og drift av et nettsider er ressurskrevende. For å kunne lykkes i dette arbeidet, må man ha gode kunnskaper om internett. Mange forhold spiller inn for å gjøre en nettside attraktiv.

Vi kan påta oss rollen som webredaktør og sørge for at nettstedet er oppdatert og optimalisert. Vi har lang erfaring med å skrive tekster for web og med å strukturere og styre trafikken på nettsidene. Vi vet at godt innhold og tekster som kommuniserer på brukernes premisser er viktig.

Ønsker bistand med innhold og PR?

Fyll ut skjema under.

Tone Evensen Steinsland

Tone Evensen Steinsland

Innholdsprodusent

Gjennom utdanningsvalg og yrkesliv går det en rød tråd hos Tone. Den røde tråden er «formidling og kommunikasjon». Ta kontakt med Tone om du behøver hjelp med innholdsproduksjon.

E-post: tone@nettrakett.no

Psst. Har du fått med deg den siste episoden?

Glimt fra hverdagen: 

Abonnér på vår kanal
Del dette