Innhold og PR

Nettrakett leverer innhold og publikasjoner av høy kvalitet. Vi kan også ta ansvar for prosjekter fra idéfase til publisering.

Vi kan bistå med:

Presentasjoner

Nettrakett bidrar med å gi presentasjoner en profesjonell utforming med tydelige og lettfattelige budskap.

Vi kan for eksempel sette opp PowerPoint-presentasjonen din eller andre typer presentasjoner for lerret og/eller skjerm.

Vi kan stå for både tekst, foto og design.

Pressemeldinger

Kommunikasjon gjennom pressemeldinger er en god mulighet til å nå et større publikum. En pressemelding er en tekst som sendes til media for å spre informasjon med nyhetsverdi.

Man kan få god markedsføring gjennom et presseoppslag. Et positivt redaksjonelt oppslag i avisen er gjerne verdt mer enn ti avisannonser. Har du noe interessant å meddele, og det skrives en god pressemelding, er sjansen stor for at medier fatter interesse og vil lage et fint oppslag.

Vi skriver pressemeldinger som kommer på trykk, og kan også stå for foto.

Har du et online presserom, kan vi drifte dette for deg.

Innholdsproduksjon

Nettrakett lager internaviser, magasiner, rapporter, medlemsblader, program, innstikk til aviser og en rekke andre typer trykksaker.

Å lage fengende tekster og artikler kan være utfordrende. Riktig presentasjon og vinkling av innhold er en viktig suksessfaktor. Vi har lang erfaring med produksjon av tekster og innhold, og kan også tilby grafisk design og trykking av de fleste typer magasiner og trykksaker.

Nettside- og webredaktør

Oppbygging og drift av et nettsider er ressurskrevende. For å kunne lykkes i dette arbeidet, må man ha gode kunnskaper om internett. Mange forhold spiller inn for å gjøre en nettside attraktiv. Vi kan tilby støtte til etablering og drift av nettsider.

Vi kan påta oss rollen som webredaktør og sørge for at nettstedet blir optimalisert. Våre ansatte har lang erfaring fra utvikling av nettsider med referanser fra hele landet. Vi har lang erfaring med å skrive tekster for web og med å strukturere og styre trafikken på nettsidene. Vi bidrar til innhold og tekster som kommuniserer på brukernes premisser.

 

Ønsker bistand med innholdsproduksjon og PR? Fyll ut skjema under eller kontakt Rune direkte:

Rune Eriksen

Rune Eriksen
Innhold og strategi

Rune brenner for strategisk kommunikasjon og tekstproduksjon av god kvalitet.

Tlf. 997 04 035
E-post: rune@nettrakett.no