Innholdsproduksjon

Skal du bygge langvarige relasjoner med kundene dine er det viktig å fokusere på kundenes behov og ønsker. Hva er de ønsker å lære mer om eller bli inspirert av? Gjennom verdifullt og nyttig innhold kan du tiltrekke deg de riktige kundene på en effektiv måte og initiere gode samtaler og engasjement.

Med en strategisk tilnærming til innhold skaper du rett og slett markedsføring som kundene dine liker.

Nettrakett hjelper deg å produsere kvalitetsinnhold som engasjerer og gir verdi til kundene!

Innhold og PR

Kunsten å lage fengende tekster som engasjerer leseren kan være en utfordring. Riktig presentasjon, språk og vinkling er viktig for hvordan budskapet fremheves. Vi kan hjelpe deg å lage interessante tekster enten det er i form av artikler, webredaksjon eller pressemeldinger.

Les mer

Fotografering

Vi utfører en rekke fotooppdrag enten du er interessert i produkt- og katalogfoto, reklamefoto, portrettfotografering av bedriftens ansatte eller stemningsbilder av lokaler. Pris avtales på forhånd og du får full bruksrett over bildene som leveres digitalt og ferdig redigert i høy oppløsning.

Les mer

Animasjoner

Ønsker du å formidle dine budskap gjennom modeller eller animasjoner kan vi hjelpe deg. Vi lager både 2D og 3D animasjoner i høy kvalitet.

Les mer

Video

Videoinnhold er viktigere enn noen gang tidligere! Kunder engasjeres lettere av video enn stillbilder, og man får mulighet til å presentere budskapet sitt på en ny og spennende måte. Nettrakett produserer video i ulike formater og vi er også registrert for dronebruk. Snakk gjerne med oss om ditt neste videoprosjekt.

Les mer

Trenger du hjelp med innholdsproduksjon?

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt.

Del dette