Er du klar for en haug med nye kunder og sette rakettmotor på bedriften din?

Fint. Følg med. 

Misfornøyde kunder i kombinasjon med den såkalte Jungeltelegrafen er dårlig nytt for en bedrift…

Har du hatt 2 dl salt i stedet for sukker i kaka di, nytter det ikke å forsøke å skjule fadesen med litt fancy pynt og glasur.

Den som tar en bit av den kaka, kommer til å spytte den ut.

Akkurat som med kaker, er det innholdet som teller også i nettsider og digitale kanaler.

Og akkurat som med den kakebiten, har du bare noen få sekunder på å få en potensiell kunde til å nyte deg eller spytte deg ut. Eller scrolle videre til konkurrentene dine, som det heter på fagspråket.

Den store jokeren som feier konkurrentene dine av banen

Det er en fordel om ei nettside er behagelig for øyet.

Det er viktig at nettsida er brukervennlig for mobil.

Er du interessert i å HOLDE på kundene dine, få FLERE kunder og skape SUKSESS for bedriften din – er det viktig at du vet at det er INNHOLDET som er den store jokeren.

Innholdet får potensielle kunder til å stoppe opp, fatte interesse, bli underholdt, engasjert og tilfredsstilt, oppdage løsninger, bli værende på nettsida helt til de er kjøpeklare. Det er innholdet på nettsida di som gjør at kundene kommer tilbake og trygler om mer av den gode kaka.

Byrået som blir booket av Facebook

Hundretalls av millioner har blitt omsatt med hjelp fra det samme teamet som står klare til å hjelpe deg og din bedrift.

Det er ikke uten grunn at Facebook booket oss til sitt europeiske hovedkontor i Dublin for å fortelle om hvordan lykkes med digital markedsføring, at vi blir booket av universitet, næringsforeninger og forbund for å holde kurs i digital markedsføring.

Det er heller ikke tilfeldig at vi er tildelt Nordlands fylkeskommunes nykomlingspris, at vi er godkjent lærebedrift for to ulike fagretninger eller at vårt byrå er Google Partner og spesielt utvalgt for å jobbe 1 til 1 med Google selv.

Nettrakett er et helhetlig byrå med eksperter innen digital markedsføring, grafisk utforming, foto- og video, produksjon av annonser og tekster som faktisk selger, salgsstrategi, web- og systemutvikling, samt dataanalyse. Hos oss får du alle tannhjulene som må til for at din digitale pengemaskin faktisk skal fungere i det hele tatt, og for at den skal fungere best mulig.

Vil du ha mer tid eller mer penger? Eller begge deler?

Usikker på hvilke ord du skal velge, litt i tvil om hvordan du skal få tatt de beste bildene eller lagd en film som fenger?

Ikke landa helt på hva slags innhold bedriften din bør ha på nettsiden sin eller i annonsekampanjer?

Kanskje blar du febrilsk gjennom kalenderen din nå for å finne tid til å produsere dette innholdet?

IKKE FORTVIL.

Nettrakett produserer tekst, foto og video for bedriften din. Vi kjenner markedet og hva som gir best effekt i digitale flater, vi vet hva som er lønnsomt og hvordan man produserer målrettet innhold.

Vi har god kompetanse og erfaring innenfor foto- og videoproduksjon og tekstproduksjon – og vi skaper innhold som ENGASJERER og SELGER.

bspoke-logo
Destinasjon-Ballstad
Holmoy-Maritime-logo
Vesteraalen-Marine-Olje-logo

Hvorfor bedrifter velger nettrakett

Fordi vi..

Kontakt oss om innhold