Kurs

Nettrakett holder kurs der vi deler kunnskap, erfaringer og våre beste tips for å styrke den digitale satsningen i din bedrift. Vårt mål er at nordnorske bedrifter skal bli mer synlig på nett gjennom en tydelig digital strategi.

Følg med på kommende kurs, eller be om tilbud for et bedriftsinternt kurs tilpasset deres behov. Kursbevis vil bli sendt ut til alle deltakere etter endt kurs.

Kurs i GDPR

Vet du hvordan den mye omtalte personvernloven GDPR påvirker deg og din bedrift? Vi hjelper deg med å forstå hva endringene innebærer og hvordan dere kan innfri kravene i den nye loven. I kurset går vi gjennom:

  • Behandlingsgrunnlag
  • Formål
  • Dataminimalisering
  • Transparens
  • Internkontroll og risikovurderinger

Hvis det er ønskelig kan vi også bidra med gjennomføringen av tiltakene, som for eksempel endringer på personvernerklæringen, databehandleravtalen og innhenting av samtykke fra kundene om bruk av informasjonskapsler. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har noen spørsmål.

Kurs i Facebook Ads

Kurset tar et dypdykk i Facebook Ads, fra ide og oppsett av din første kampanje, til måling, analysering og optimalisering. I kurset vil du lære deg hva som skal til for å lykkes med Facebook Ads, og vi deler våre erfaringer og anbefalinger til bruk av dette kraftfulle verktøyet.

Kurs i Google Ads

Interessert i lære hvordan du optimaliserer søke- og bildeannonser? Da er dette kurset for deg! Vi viser deg hvordan du finner riktige søkeord, skriver gode søkeannonser og når din målgruppe best mulig med bildeannonser. Kurset viser hvilke avanserte målrettings- og konfigurasjonsmuligheter som finnes i Google Ads. Finn ut hvordan du kan få flest mulig konverteringer og kan tilegne deg rutiner som gjør markedsføringshverdagen lettere.

Sertifiserte kursholdere

Nettraketts kursholdere er sertifiserte innen både Facebook Ads og Google Ads. Vi har også en rekke sertifiseringer innenfor inbound markedsføring, e-postmarkedsføring, SEO og Google Analytics.

Lasse Marthinussen

Lasse Marthinussen

Lasse brenner for en gjennomtenkt webstrategi og målbar nettmarkedsføring. Han har tidligere drevet flere nettbutikker i egen regi, og er spesielt opptatt av å utforme nettsider som er intuitive og enkle å bruke.

Marius Jørgensen

Marius Jørgensen

Marius er en av Norges mest erfarne når det kommer til synlighet, kommunikasjon og markedsføring på nett. Han har blant annet mer enn 18 års erfaring med arbeid for flere norske nettbutikker.

Ønsker du å øke din kompetanse innen digital markedsføring?

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt.

Del dette