Logo

Å ha en logo er det mest grunnleggende i enhver firmaprofil. Den skal være beskrivende, enkel og ikke minst lett å huske. Med en unik logo vil man ikke bare gi bedriften sin en identitet, man vil også skape en tillit hos kunden. Vi i Nettrakett kan lage en logo som passer perfekt til din bedrift, og som passer til både web og på trykk.

Det kan være lurte å gjøre seg opp noen tanker før man går i gang med å designe en logo:

  • Hva ønsker du å formidle utad til kundene dine?
  • Hvilke farger ønsker du å bruke?
  • Har du noen fonter/tekst-typer du liker?
  • Er det noen spesielle symboler som relaterer godt til din bedrift?

Her er et eksempel på hvordan vi jobber når vi utvikler logoer:

Etter en samtale hvor vi får høre hva du ser for deg, starter vi med å lage noen raske skisser ut fra de ønskene du har. Her pleier vi som regel å prøve oss frem med litt ulike stiler og farger. I dette tilfellet ønsket kunden en ensfarget logo med fokus på bedriftsnavnet:

Odel logoutkast

I neste steg vil du få muligheten til å kommentere hva du liker/ikke liker ved skissene som ble presentert. Likte du kanskje fonten, men ikke ikonet? Ønsker du å kombinere noen elementer fra de ulike stilene, eller vil du kanskje bare endre på fargene?

Etter vi har fått tilbakemeldinger fra deg, går vi i gang med utforming av første utkast av din logo. Du vil ha mulighet til å revidere valgt logo inntil 3 ganger. Her kan du revidere alt fra utseende på ikonet, til hvilken tekst-type/font du ønsker å bruke.

Odel logoutkast 2

Når du er fornøyd med logoen vi har laget for deg vil du få tilsendt flere versjoner av logoen.  Alle logoer leveres i PDF-, SVG-, EPS-, JPG og PNG. Alle logoer som blir laget av oss passer til både web- og trykksaker.

Her ser du noen logoer vi har laget tidligere:

Ønsker du hjelp med logo?

Fyll ut skjema under eller ta direkte kontakt med Ulrikke:

Ulrikke

Ulrikke Uhre
Design og foto

Ulrikke jobber som designer og fotograf i Nettrakett og er blant annet sertifisert i vekstdrevet webdesign. Hun kan hjelpe din bedrift med en profesjonell grafisk profil.

E-post: ulrikke@nettrakett.no