Logodesign

Å ha en logo er det mest grunnleggende i enhver firmaprofil. Den skal være beskrivende, enkel og ikke minst lett å huske. Med en unik logo vil man ikke bare gi bedriften sin en identitet, man vil også skape tillit hos kunden. Vi kan designe en logo etter dine behov og preferanser, og som fungerer på web og trykksaker.

Det kan være lurte å gjøre seg opp noen tanker før man går i gang med å designe en logo:

  • Hva ønsker du å formidle utad til kundene dine?
  • Hvilke farger ønsker du å bruke?
  • Har du noen fonter/tekst-typer du liker?
  • Er det noen spesielle symboler som relaterer til din bedrift?

Logo fra idé til ferdig design

Etter en samtale med deg om behov og preferanser, starter vi med å lage noen raske utkast eller skisser ut fra de ønskene du har. Her pleier vi som regel å prøve oss frem med litt ulike stiler og farger. I eksempelet under ønsket kunden en ensfarget logo med fokus på bedriftsnavnet:

I neste steg får du muligheten til å kommentere hva du liker/ikke liker ved skissene som blir presentert. Likte du kanskje fonten, men ikke symbolet? Ønsker du å kombinere noen elementer fra de ulike stilene, eller vil du kanskje bare endre på fargene?

Etter vi har fått tilbakemeldinger fra deg, går vi i gang med utforming av første utkast av din logo. Du vil få mulighet å revidere logoen underveis. Det kan være utseende på symbolet/ikonet, tekst-type/font, størrelse og farger.

Når du er fornøyd med logoen, eksporterer vi ut logodesignet i alle de mest vanlige formater: PDF, SVG, EPS, JPG og PNG. Vi sørger også for at du får logo som er tilpasset for web og trykksaker.

Logoer vi har designet:

Ønsker du hjelp med logo?

Fyll ut skjema under, så tar vi kontakt.

Psst. Har du fått med deg den siste episoden?

Glimt fra hverdagen: 

Abonnér på vår kanal
Del dette