Skal grave etter gull for bedriftene

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Som en del av satsingen på forretnings- og dataanalyse har vi nå fått en engasjert og allsidig forretningsanalytiker med på laget. Morten Bringaker er en ekte gullgraver som brenner for å finne den innsikten som skaper vekst for bedrifter.

Bringaker er sivilingeniør med spesialfelt innenfor statistisk prediksjon og dataanalyse og har sin utdannelse fra UiT, Norges Arktiske Universitet. Tidligere har han jobbet som prosjektleder innenfor bygg- og anleggsbransjen og som forretningsanalytiker for et stort norsk sjøforsikringsselskap.

Å grave frem innsikt fra det digitale informasjonskaoset og finne akkurat de spesifikke detaljene som bidrar til lønnsomhet for en bedrift, synes jeg er utrolig givende», forteller Bringaker, som legger til at han spesielt gleder seg til å jobbe med bedrifter innenfor fiskerinæringen.

«Tenk bare på hvor mye enklere hverdagen som eksempelvis leder i fiskerinæringen ville blitt dersom du fikk servert oppdaterte nøkkeltall for bedriften i et interaktivt dashboard? Et dashbord som kan vise alt fra produksjon på konsernnivå og ned til den enkelte fiskebåten, vise utvikling i lønnsomhet for de ulike produktene eller vise status på selskapets målsettinger i perioden», forklarer Nettraketts nye forretningsanalytiker engasjert, som understreker at dette er verktøy som alle bransjer og bedrifter, samt alle ledd i en organisasjon kan nyttiggjøre seg av.

Bringaker tok med seg familien sin fra Sørlandet og til Vesterålen og innrømmer at han føler seg like mye hjemme her som på Sørlandet. “Det er noe med naturen, folkene og gutsen. Jeg kunne ikke la være å søke på stillingen som forretningsanalytiker hos Nettrakett. De er oppriktig engasjert og lidenskapelig i det de gjør og det er akkurat den type mennesker jeg ønsker å jobbe med”, sier Morten og smiler.

Vi er svært glade for å ha fått Morten til Nettrakett. Morten har en solid utdannelse, allsidig erfaring og ikke minst et smittende engasjement for faget sitt, for økonomi og effektivisering. Han vil være en stor ressurs for våre kunder.

Hos Nettrakett vil Bringaker bistå bedrifter med å synliggjøre verdiene i dataene sine gjennom forretnings- og dataanalyse, databehandling, rapportutvikling og ved å visualisere informasjonen på en lettfattelig og interaktiv måte.

Dette blir ikke den siste personen som lokkes til vakre Vesterålen. Det kommer flere og vi kan avsløre at flere kontrakter allerede er signert. Nettrakett vokser i takt med en region i vekst.

Ønsker du hjelp med å finne ut hvordan dataene dine kan skape verdi for bedriften?

Fyll ut skjema under eller ta direkte kontakt med Morten: