Solfrid Kallbekken

Tegning av en astronaut

Solfrid Kallbekken

Merkevarebygger

Å kapre kunder i dagens marked kan være utfordrende – da er det viktig å ha en solid merkevare.

Merkevarebygging er Solfrids store hjertebarn. Med en klar strategi i ryggen, kan din bedrift utvikle merkevarer som gir målbar effekt og konkrete resultater. Skal du nå ut til med det du har å fortelle, må du imidlertid først vite hva du skal være – og for hvem. Du må også vite hvilke kanaler som det er mest hensiktsmessig å bruke. «Å nå et gitt kommunikasjonsmål ved å kombinere ulike virkemidler, er en stor motivasjon i mitt arbeid».

Solfrid har en bachelorgrad i Internasjonal markedsføring, og har bodd en årrekke i Frankrike – både i forbindelse med jobb og studier. Deretter flyttet hun til Oslo, hvor hun bl.a. jobbet med rådgivning overfor franske eksportører og senere i telekombransjen. Hun har lang erfaring med strategisk kommunikasjonsrådgivning fra en rekke bransjer – både innen privat og offentlig sektor.

Etter mange år utenlands og utenbys, valgte hun i 2011 å vende hjem til røttene i Tromsø, hvor hun har etablert seg på hjemgården til sine besteforeldre. Solfrid er glad i å reise, og trives aller best med snowboard på beina eller på utflukt med kajakk eller seilbåt når anledningen byr seg.