Solfrid Kallbekken

Jeg kan hjelpe din bedrift med

Strategi og merkevarebygging

 

Om

Merkevarebygging er Solfrids store hjertebarn. Med en klar strategi i ryggen, kan din bedrift utvikle en sterk merkevare og iverksette aktiviteter med målbare resultater. «Å nå et gitt kommunikasjonsmål ved å kombinere ulike virkemidler, er en stor motivasjon i mitt arbeid.»

Solfrid har en bachelorgrad i Internasjonal markedsføring fra BI, og har bodd en årrekke i Frankrike – både i forbindelse med jobb og studier. Hun har lang erfaring med strategisk kommunikasjonsrådgivning fra en rekke bransjer – både innen privat og offentlig sektor. Har også bodd vel et tiår i Oslo, hvor hun jobbet med rådgivning overfor franske eksportører og i telekombransjen. Senere kommunikasjonsrådgiver ved innføring av felles journalsystemer ved sykehusene i Nord-Norge. 

Etter mange år utenbys brenner Solfrid for Nord-Norge og for å sette nordnorske bedrifter på kartet. På fritiden driver hun med revy og er stadig på vei til nye eventyr med familie og venner. Aller best trives hun med snowboard på beina eller på utflukt med kajakk eller seilbåt når anledningen byr seg.

Se mine tidligere prosjekter:

Kundefilm: Andøya Videregående Skole

Kundefilm: Sortland Kommune

Kundefilm: Forsvaret