Om Nettrakett

Helhetlig nordnorsk byrå i vekst som skal være den foretrukne partner i nord for effektiv synlighet i digitale kanaler. Fremoverlente bedrifter og organisasjoner forventer målbare positive resultater fra sine investeringer i nye medier og i egne digitale flater. Menneskene i Nettrakett brenner for å levere optimale løsninger innen markedsføring, dataanalyse, testing, design, innhold, nettside og system.

Byrået ble etablert våren 2014, og har siden den gang vokst årlig i antall ansatte, antall kunder og omsetning.

Tildelt Nordland fylkeskommunes Nykomlingspris for 2017.

Nettrakett er godkjent som lærebedrift for lærlinger i Mediegrafikerfaget.

Din digitale partner

Vi arbeider tett med våre kunder og blir en samarbeidspartner for din bedrift. Gjennom tette dialoger og månedlige rapporter forsikrer vi kunden om at leveransen hele tiden er i tråd med forventninger og behov.

Bred kompetanse

Vi er brennende opptatt av digitale løsninger og muligheter. Teamet vårt har bred og ulik kompetanse for å dekke alle viktige områder innenfor digital synlighet.

Helhetlig fokus på bedriften

Enten du skal starte opp med et nytt prosjekt eller allerede har en etablert bedrift er vi opptatte av å ha et helhetlig perspektiv på våre løsninger. Vi ser helhetlig på kundeprosessen og vet viktigheten av å iverksette målbare tiltak som bygger opp under hverandre. Alle digitale utfordringer tas imot med et smil, fra nettsidedesign til markedsføring og analyse, samt planlegging av fremtidige digitale aktiviteter.

Et øye for fremtiden

Den digitale bransjen er i konstant endring. Derfor bruker vi minst 15% av tiden vår til å få påfyll av ny kunnskap for å henge med på nye trender og innovasjoner. Vi er opptatte av å ta sertifiseringer og kurs som bidrar til at vi kan løse fremtidens digitale utfordringer på best mulig måte. Funfact: I fjor tok vi 39 kurs og sertifiseringer.

Del dette