Om Nettrakett

Du besøker sikkert nettsiden vår nå fordi du lurer på om vi kan hjelpe deg med å bedre synligheten til din bedrift på nett. Kanskje i form av ei nettside eller digital markedsføring via for eksempel Facebook Ads eller Google Ads..?

Da skal vi ikke mase om oss selv og vår historie.

Men er du likevel nysgjerrig på vår historie, så er du selvsagt hjertelig velkommen til å se videre her 🙂

Nettrakett ble etablert i 2014 fordi gründer Line, som på daværende tidspunkt drev en nettbutikk, ble kontaktet av ulike virksomheter som ønsket hjelp med digital synlighet på nett.

Siden den gangen har hun fått med seg en gjeng dyktige raketter på laget. Med vår samlede erfaring og kompetanse finner vi alltid gode løsninger for våre kunder. 

Nettrakett er et helhetlig nordnorsk byrå i vekst. Vi skal være den foretrukne partner i nord for effektiv synlighet i digitale kanaler. Og vi elsker Nord-Norge!

Lomsdal-Visten nasjonalpark logo
Bø kommune logo
Bilde av teksten "Vesteraalens"
MelbuSystems-Logo
jeg-er-meg-logo
Framsikt logo

Få en hel markedsavdeling til en brøkdel av prisen

Har du gjort mange forsøk på digital markedsføring selv? Og endt opp med å bruke uhorvelig mye tid på å prøve å forstå annonseuniverset og egentlig bare endt opp med mye frustrasjon og dårlig tid til andre viktige tiltak i bedriften.

Når du samarbeider med Nettrakett kobler du en hel markedsavdeling på bedriften din, for en brøkdel av det det ville kostet deg å ansette disse. 

Denne markedsavdelingen har proffe digitale markedsførere og innholdsprodusenter. Og de bruker tiden på best mulig måte for deg. 

Hvorfor bedrifter velger nettrakett

Fordi vi..

Nettrakett er Google partner

Å være Google Partner betyr at vi er sertifisert av Google i deres annonseprodukter som for eksempel Search Ads, Display Ads, Video Ads og Shopping Ads. Det betyr at vi kan teori og praksis om betalte annonser i Google-systemet.

Vi tar flere kurs og eksamen årlig for å vedlikeholde kunnskapen vår og for alltid å være oppdatert på det nyeste fra Google.

Vi har månedlige samtaler med vår egen Google-kontakt som holder oss oppdatert og som følger opp både oss og våre kunder. 

Vi har også egen Facebook-kontakt som vi har jevnlig kontakt med. 

Vinner av nordland fylkeskommunes nykomlingpris for kvinner 2017

«Kunnskapsutvikling står ekstremt høyt på agendaen i bedriften. Hele 39 nye kurs og sertifiseringer i løpet av 2017 er status for bedriftens ansatte.

Årets vinner har også vist et veldig stort samfunnsengasjement og -ansvar, på tross av ekstremt krevende hverdager i en oppstartsbedrift. Bedriften har tatt i mot trainees, praktikanter fra NAV og elever fra videregående skole. I tillegg er bedriften nå godkjent som lærebedrift i IKT-servicefaget og mediegrafikerfaget.

Bedriften er en av svært få Google Partnere i Nord-Norge. Det vil si at de er sertifisert av Google for å hjelpe bedrifter med Google Ads og analyse ved hjelp av Google Analytics.»

– Fylkesråd Knut Petter Torgersen i begrunnelsen da Line mottok prisen

Din digital partner

Vi arbeider tett med våre kunder og blir en samarbeidspartner for din bedrift. Gjennom tette dialoger og månedlige rapporter forsikrer vi kunden om at leveransen hele tiden er i tråd med forventninger og behov.

Bred kompetanse

Vi er brennende opptatt av digitale løsninger og muligheter. Teamet vårt har bred og ulik kompetanse for å dekke alle viktige områder innenfor digital synlighet.

Helhetlig fokus

Vi er opptatte av å ha et helhetlig perspektiv på våre løsninger. Vi ser helhetlig på kundereisen og vet viktigheten av å iverksette målbare tiltak som bygger opp under hverandre. Alle digitale utfordringer tas imot med et smil, fra nettsidedesign til markedsføring og analyse, samt planlegging av fremtidige digitale aktiviteter.

Fremtidsrettet

Den digitale bransjen er i konstant endring. Man må følge med om man skal henge med. Derfor bruker vi minst 15% av tiden vår til å få påfyll av ny kunnskap for å henge med på nye trender og innovasjoner. Vi er opptatte av å ta sertifiseringer og kurs som bidrar til at vi kan løse fremtidens digitale utfordringer på best mulig måte.

Teamet

Ivar Tjønsø

Daglig leder
Les mer

Line Suhr Johansen

Webutvikler
Les mer

Marius Jørgensen

Digital markedsfører og rådgiver
Les mer

Lasse Marthinussen

Digital markedsfører
Les mer

Isabell Helen Johnsen

Webutvikler
Les mer

André Riise

Videoprodusent
Les mer

Daniel Pettersen

Webutvikler
Les mer

Hege Abrahamsen

Digital markedsfører og fotograf 
Les mer

Thordis S. W. Kjøsnes

Digital markedsfører
Les mer

Marie Mortensen

Markedsfører og tekstforfatter (i permisjon)
Les mer

Silje Elde

Utvikler og innholdsprodusent (i permisjon)
Les mer

Kristian Karlsen

Digital markedsfører
Les mer

Rikke Lindberg

Webutvikler
Les mer

Håvard Bergseng Rødsand

Lærling Medieproduksjon
Les mer

Adrian Solberg

Tekstforfatter
Les mer

Solfrid Kallbekken

Merkevarebygger
Les mer

Sebastian Harlem

Webutvikler

Ina Therese Johansen

Digital markedsfører

Espen Renø Svendsen

Senior Prosjektleder

Ulrik Vatle Jensen

Grafisk designer

Anna Grønvik Randal

Merkevarebygger / Grafisk designer

Tegning av en astronaut

Sindre Vartdal

Videoprodusent