Om Nettrakett

Ideen om Nettrakett kom til rundt et lunsjbord på Ekspedisjonen på Sortland en vårdag i 2014. Dette fordi Line og Marius, som på det tidspunktet drev en nettbutikk, stadig ble kontaktet av ulike virksomheter som ønsket råd og hjelp med synlighet på nett. 

Siden den gangen har de fått med seg en gjeng dyktige raketter på laget. Sommeren 2022 består Nettrakett av 20 stykker, som jobber daglig for at våre kunder skal lykkes på nett.

Nettrakett er et fullservicebyrå. Vi skal være den foretrukne partner i nord for effektiv synlighet i digitale kanaler. Og vi elsker Nord-Norge!

Bø kommune logo

Hvorfor bedrifter velger Nettrakett

Fordi vi..

Nettrakett er Google Partner

Å være Google Partner betyr at vi er sertifisert av Google i deres annonseprodukter som for eksempel Search Ads, Display Ads, Video Ads og Shopping Ads. Det betyr at vi kan teori og praksis om betalte annonser i Google-systemet.

Vi tar flere kurs og eksamen årlig for å vedlikeholde kunnskapen vår og for alltid å være oppdatert på det nyeste fra Google.

Vi har månedlige samtaler med vår egen Google-kontakt som holder oss oppdatert og som følger opp både oss og våre kunder. 

Vi har også egen Facebook-kontakt som vi har jevnlig kontakt med. 

Vinner av Nordland Fylkeskommunes Nykomlingspris for kvinner 2017

«Kunnskapsutvikling står ekstremt høyt på agendaen i bedriften. Hele 39 nye kurs og sertifiseringer i løpet av 2017 er status for bedriftens ansatte.

Årets vinner har også vist et veldig stort samfunnsengasjement og -ansvar, på tross av ekstremt krevende hverdager i en oppstartsbedrift. Bedriften har tatt i mot trainees, praktikanter fra NAV og elever fra videregående skole. I tillegg er bedriften nå godkjent som lærebedrift i IKT-servicefaget og mediegrafikerfaget.

Bedriften er en av svært få Google Partnere i Nord-Norge. Det vil si at de er sertifisert av Google for å hjelpe bedrifter med Google Ads og analyse ved hjelp av Google Analytics.»

– Fylkesråd Knut Petter Torgersen i begrunnelsen da Line mottok prisen

Din digitale partner

Vi arbeider tett med våre kunder og blir en samarbeidspartner for din bedrift. Gjennom dialog og rapportering forsikrer vi deg om at leveransen er i tråd med forventninger og behov.

Bred kompetanse

Vi er brennende opptatt av digitale løsninger og muligheter. Teamet vårt har bred og ulik kompetanse for å dekke alle viktige områder innenfor digital synlighet.

Helhetlig fokus

Vi er opptatte av å ha et helhetlig perspektiv på våre løsninger. Vi ser helhetlig på kundereisen og vet viktigheten av å iverksette målbare tiltak som bygger opp under hverandre. Alle digitale utfordringer tas imot med et smil.

Fremtidsrettet

Verden er i konstant endring. Man må følge med om man skal henge med. Derfor bruker vi minst 15% av tiden vår til å få påfyll av ny kunnskap for å henge med på nye trender og innovasjoner. Vi er opptatte av å ta sertifiseringer og kurs som bidrar til at vi kan løse fremtidens digitale utfordringer på best mulig måte.

Teamet

Ledelse og administrasjon