Hør hva de sier

Viktigheten av mobilvennlige nettsider

Det blir mer og mer vanlig å bruke mobilen når man besøker nettsider. 50 til 70% av våre kunders nettsider besøkes først og fremst på mobil. Da sier det seg selv hvor viktig det er at bedrifters nettsider er tilpasset mobil og nettbrett. 

Sjansene er store for at du mister potensielle kunder til konkurrenter om nettsiden din ikke er mobilvennlig. Se for deg en aktør som ikke hadde tilpasset seg dagens samfunn. Hadde det skapt tillit?

Alle våre nettsider er designet for både mobil, nettbrett og desktop – og gjerne i den rekkefølgen. Etter mange års erfaring vet vi hva som er viktig.

Led kundene
dit du vil ha dem

Hvis du setter opp betalte annonser på Google og Facebook, jobber med søkemotoroptimalisering og sender all trafikken videre til forsiden – da kan du like gjerne sette fyr på pengene dine.

Se for deg dette. Du lager en Facebookannonse for å markedsføre et par støvler. Den klikkes på av en person som lenge har lett etter nye støvler. H*n sendes til forsiden din – ikke til støvlene. H*n liker ikke å lete, og klikker seg ut av nettsiden din. Kanskje havner vedkommende hos din konkurrent. En slik situasjon gjør at du taper både inntekt og kaster vekk annonsekroner. 

Vi i Nettrakett brenner for å lage nettsider og landingssider som på en tydelig og ryddig måte får frem det du markedsfører. Uansett om det er produkter eller tjenester. Jo mer oversiktlig din nettside er, jo enklere er det for dine potensielle kunder å finne det de leter etter. Mennesker som finner det de leter etter, er fornøyde. Fornøyde mennesker har lettere for å bli betalende kunder. Dette vil gi din bedrift inntekt, og din nye kunde får en god brukeropplevelse. Vinn-vinn!

Du kan slappe av

Det beste vi vet å lage brukervennlige nettsider som skinner. 

Det nest beste vi vet, er å ta vare på de etterpå. 

Vedlikeholdspakken vår tilbyr:

  • Plass til din nettside på vår server 
  • Sikkerhet (SSL)
  • Sikkerhetskopier til sky og disk
  • Vedlikehold av plattform og utvidelser

Vi har full kontroll, så kan du lene deg tilbake å bruke tiden din på andre viktige ting i bedriften din.

Hvorfor bedrifter velger Nettrakett

Fordi vi..

Ta bedriften til nye høyder

Finn ut hvordan vi kan bidra til at du får flere kunder. Enten du skal starte opp med et nytt prosjekt eller allerede har en etablert bedrift er vi opptatte av å ha et helhetlig perspektiv på våre løsninger. Vi ser helhetlig på kundereisen og vet viktigheten av å iverksette målbare tiltak som bygger opp under hverandre.