Nettsider som fungerer

Nettsidene vi leverer er håndlaget av et vinnerteam av webdesignere, utviklere og digitale markedsførere. 

Vi jobber ulikt andre byråer, vi vet hvor skoen trykker, og at webdesign handler om mer enn et lekkert design. Nettsiden må også fungere, det vil si gi deg kunder.

Sortland Entreprenør

Galleri Uver

Vesterålen Marine Olje

For alle enheter

Nettsiden til Vesteraalens på mobil, nettbrett og desktop

Flere og flere bruker mobilen når de besøker nettsider. Flere av våre kunders nettsider får mellom 50-70% besøkende fra mobil. 

Da er det uhyre viktig at nettsiden er tilpasset for mobil og nettbrett.

Sjansene er store for at du mister potensielle kunder til konkurrentene dine om nettsiden din ikke er mobilvennlig. Bare tenk selv hva du hadde tenkt om en aktør som ikke er moderne og tilpasset dagens samfunn. Hadde det skapt tillit?

Alle våre nettsider er designet for mobil, nettbrett og desktop. Og gjerne i den rekkefølgen. Fordi etter mange års erfaring vet vi hva som er viktig. 

Byrået som blir booket av Facebook

Hundretalls av millioner har blitt omsatt med hjelp fra det samme teamet som står klare til å hjelpe deg og din bedrift.

Det er ikke uten grunn at Facebook booket oss til sitt europeiske hovedkontor i Dublin for å fortelle om hvordan lykkes med digital markedsføring, at vi blir booket av universitet, næringsforeninger og forbund for å holde kurs i digital markedsføring.

Det er heller ikke tilfeldig at vi er tildelt Nordlands fylkeskommunes nykomlingspris, at vi er godkjent lærebedrift for to ulike fagretninger eller at vårt byrå er Google Partner og spesielt utvalgt for å jobbe 1 til 1 med Google selv.

Nettrakett er et helhetlig byrå med eksperter innen digital markedsføring, grafisk utforming, foto- og video, produksjon av annonser og tekster som faktisk selger, salgsstrategi, web- og systemutvikling, samt dataanalyse. Hos oss får du alle tannhjulene som må til for at din digitale pengemaskin faktisk skal fungere i det hele tatt, og for at den skal fungere best mulig.

Hvor mye penger hiver du ut av vinduet?

Hvis du kjører betalte annonser hos Google, Facebook, jobber med søkemotoroptimalisering og sender trafikken til forsiden – kan du like godt sette fyr på pengene.

Se for deg dette..

Du har endelig klart å fange oppmerksomheten til en potensiell kunde på Facebook med et spesifikt tilbud på en tjeneste du har. 

Brukeren klikker på annonsen og kommer til forsiden av nettsiden din. 

Sjansene er store for at brukeren stiller seg følgende spørsmål:

«Hvor ble det av tilbudet?»

og

«Hvor leser jeg mer om tjenesten jeg akkurat så en annonse på?»

Sjansene er enda større for at brukeren blir frustrert og forlater nettsida di. Uten å bestille eller kontakte deg. 

På denne måten kaster du bort annonsekronene dine. 

Dette tenker vi på når vi utvikler nettsider.

Gode nettsider inneholder også gode landingssider som beskriver nøyaktig det du markedsfører. Det skaper relevans for brukeren og øker sjansene for at brukeren blir en betalende kunde. 

Du kan endelig slappe av

Ikke bare får du en høytpresterende nettside når du velger Nettrakett som leverandør. Vi tar også vare på nettsida di etter leveranse. 

Med vår vedlikeholdspakke får nettsiden plass på vår server, vi sørger gyldig SSL-sertifkat, sikkerhetskopier til sky og disk og vedlikehold av systemene. 

Du kan lene deg tilbake og bruke tiden din på andre viktige ting.

Hvorfor bedrifter velger nettrakett

Fordi vi..

Kontakt oss om nettside