Som et ekte markedsføringsbyrå, kan vi optimalisere hele kundereisen. Vi sørger for at alle «tannhjulene» snurrer i takt. Det handler om å plassere dine produkter og tjenester i de riktige kanalene til riktig tid. Du må være der dine kunder er. Et godt produkt eller et uimotståelig tilbud er lite verdt om ingen vet om det. Så enkelt er det.

Vi er et nordnorsk markedsføringsbyrå som sitter på erfaring som spenner over tre ulike tiår, med spisskompetanse på nettopp digital markedsføring. Hos oss finner du både unge kreative sjeler, masterutdannede, og en ringrev som allerede på 90-tallet skrev sin hovedoppgaven «Handel på internett».

Byrået er Google Partner, Meta Business Partner (Facebook) og Microsoft Advertising Partner. Vi jobber også med blant annet TikTok, LinkedIn, Twitter, Snapchat og programmatisk i norsk presse.

Marius Jørgensen, da Nettrakett ble booket av Facebook i Dublin for å snakke om hvordan vi lykkes med digital markedsføring. Foto: Facebook

Når du samarbeider med Nettrakett får bedrift din merke effekten av en komplett markedsavdeling på en svært kostnadseffektiv måte. Enten du ønsker flere salg i nettbutikken, flere søkere på dine stillinger eller flere besøkende på din nettside; Vi hjelper deg. Du fokuserer på kjernevirksomheten i din bedrift – resten tar vi oss av.

Det vi brenner aller mest for er å hjelpe gode bedrifter til å bli sett, likt og husket.

Fagertoppen logo
Nova interiør
Opplæringskontoret for Nordre Nordland
NT Entreprenør
Sortland Kommune
Toslab

Ta kontakt

Ring oss på 477 76 770, send en e-post til kontakt@nettrakett.no eller fyll ut skjemaet under.