Få en oppdatert nettside -
lei en webredaktør

Velkommen til en verden der hvert besøk og klikk teller, og hvor nettsiden din er din digitale ambassadør. I dagens dynamiske digitale landskap er det mer enn bare å ha en nettside – det handler om å ha en nettside som fengsler, overbeviser og inspirerer besøkende til å kjøpe, ta kontakt, abonnere på nyhetsbrev eller søke på din stilling.

Som leder er du hele tiden i bevegelse, du sjonglerer en rekke oppgaver og beslutninger hver dag. Å lede en organisasjon krever din fulle oppmerksomhet.

Det betyr ofte at oppgaver som å oppdatere nettsiden med riktig og relevant informasjon blir nedprioritert. 

Konsekvensen er at du går glipp av salg, varme leads eller jobbsøknader. Som kan koste deg dyrt.

Hva gjør en webredaktør?

En webredaktør arbeider med innhold og kommunikasjon på en nettside. En webredaktør har mange oppgaver, som for eksempel å:

  • Skrive, redigere og publisere tekster, bilder, videoer og annet innhold som passer til målgruppen og formålet med nettsiden.
  • Sørge for at innholdet er korrekt, oppdatert, relevant og i tråd med virksomhetens strategi og forretningsmål.
  • Optimalisere innholdet for søkemotorer (SEO) slik at nettsiden blir funnet av potensielle kunder.
  • Bruke analyseverktøy for å måle og evaluere trafikk, brukeratferd, konverteringer og andre viktige indikatorer for nettsidens suksess.

I Nettrakett har vi spesialister på områder som utvikling, tekst, foto og video. Leier du en webredaktør hos oss, vil h*n koble på de rette folkene for å løse oppgavene. 

Fordeler med å leie en webredaktør

1. Friske perspektiver:

Vi tilfører nye ideer og perspektiver som kan løfte nettsiden din til nye høyder, samtidig som din  stemme opprettholdes.

2. Tidsbesparelse:

Ved å delegere redaktørjobben, frigjør du verdifull tid som du kan bruke på kjernevirksomheten din.

3. Konsistent kvalitet:

En webredaktør sikrer at hvert element på nettsiden holder en høy standard, fra grammatikk, til det visuelle og at alt ser bra ut på mobil.

4. SEO-vennlig:

Vi optimaliserer innholdet for søkemotorer, hjelper nettsiden din med å stige i søkemotorene, og bli funnet av flere potensielle kunder.

5. Engasjerende innhold:

Vi kan skape engasjerende og delbart innhold. På den måten vil besøkende bli fanget og inspirert til å utforske nettsiden og bedriften din videre.

Frigjør tid til kjernevirksomheten din

Få en oppdatert nettside uten å miste fokus på din kjernevirksomhet. Invester i din bedrifts digitale suksess.

Ta kontakt

Ring oss på 477 76 770, send en e-post til kontakt@nettrakett.no eller fyll ut skjemaet under.