Facebook Ads

Facebook troner fortsatt på toppen over sosiale medier, og har over 2 milliarder aktive brukere i måneden. Det er med andre ord stor sannsynlighet for at dine potensielle kunder er på Facebook enten du er en stor eller liten bedrift.

Facebook har et kraftig annonseringsverktøy som også kan brukes på Instagram. Vi kan hjelpe deg å treffe målgruppen på Facebook og Instagram, og sørge for at vi når ut til de rette personene med et relevant budskap. Våre markedsførere har stor forståelse for kjøpsprosesser og vet hvordan Facebook og Instagram kan brukes for å lede potensielle kunder fra første kontaktpunkt til fullført kjøp.

Riktig markedsføring på Facebook handler om å bruke nyttig og verdifullt innhold for å skape engasjement og tillit med potensielle kunder. Vi har sett svært gode og lønnsomme resultater for våre kunder med bruk av Facebook Ads.

Ønsker du hjelp med Facebook Ads?

Fyll ut skjema under eller kontakt Ida direkte.

Ida Martine Kofoed Øyen

Ida Martine Kofoed Øyen

Digital markedsføring

Ida skrev masteroppgave om “Konsumenters bruk av sosiale medier som informasjonskilde» og har på kort tid her hos Nettrakett oppnådd flere sertifiseringer og mye kunnskap om sosiale medier. Ta kontakt med Ida om du har behov for hjelp med din bedrifts tilstedeværelse på sosiale medier.

E-post:ida@nettrakett.no

Del dette