Få glohete leads fra
Facebook Ads

Få glohete leads fra Facebook Ads

3,4 millioner nordmenn har Facebook-profil. 2,8 millioner er innom sin profil daglig. I denne enorme gruppen med mennesker finnes de som er interessert i ditt produkt eller din tjeneste, og de har stor kjøpelyst.

Bruker du fremme-knappen? Ikke gjør det. 

Ved å bruke Facebook Ads på riktig måte kan man mangedoble inntektene.

Hvor mange leads gir du til dine konkurrenter?

Facebook er ikke bare for sosialisering og tidsfordriv. Du kan bruke det for å tjene penger. Masse penger. Hvis du ikke allerede bruker Facebook-annonsering på riktig måte, mister du mange betalende kunder til dine største konkurrenter hver eneste dag.

Markedsføringsmetodene som hjalp deg for noen år siden, gir deg lite til ingen resultater nå. Hva er riktig måte, da?

Meta Business Manager og Ads Manager.

Med Meta Business Manager kan du målrette mer spisset, A/B-teste annonsene, velge flere plasseringer som for eksempel Instagram Stories og Messenger for å nevne noen. Du får en helt annen kvalitet på målgruppen, som vil øke inntjeningen.

Treff kjøpeklare målgrupper som kaster penger rundt seg

Få sosiale medier tilbyr et så avansert og fleksibelt annonseverktøy som Facebook. Ikke bare kan du nå 2,8 millioner nordmenn i denne kanalen, men du kan målrette dine annonser spesifikt mot dem som er oppriktig interessert og som er klare for å gjøre et kjøp. 

La oss vise hvordan vi kan kjøre effektive annonser på Facebook for din bedrift. Vi kan sette opp annonsekampanjer som treffer din målgruppe basert på lokasjon, alder, kjønn, interesser, og mye mer. Du kan bruke denne dataen for å lage enda flere effektive annonsekampanjer rettet mot de som ikke vet at de trenger ditt produkt eller din tjeneste.

Før dine konkurrenter tar dem.

La vårt team
hjelpe din bedrift å vokse

Slutt å kast bort pengene dine på fremming av Facebook-innlegg. Med målrettede Facebook-annonser kan du plukke alle lavt-hengende frukter. Det er overveldende å gjøre dette alene, og endringene Facebook stadig gjør i sitt annonseverktøy kan være utfordrende for en bedriftseier å holde tritt med. La vårt utdannede, erfarne og proffe team hjelpe deg med strategien for vekst. 

Vi har folk som har jobbet med Facebook Ads siden det ble tilgjengelig i Norge.

Hvordan jobber vi?

01 – Få en gratis rådgivingstime

Vi analyserer bedriften din, knuser noen tall og avklarer viktige faktorer som mål og målgrupper. Basert på dette kommer vi med en plan for å maksimere salget via Facebook Ads. Vi tar en gjennomgang med deg på hvordan du kan nå dine potensielle kunder og omgjøre dem til betalende kunder. 

02 – Vi tar jobben

Når du avgjør at vi skal drifte dine annonsekampanjer, starter vi med å produsere rett-på-sak-annonser for å tiltrekke kvalifisert trafikk, leads og salg. Vi tar oss av justering og vedlikehold, slik at du kan konsentrere deg om andre viktige ting i bedriften.

03 – Stødig strøm

Du får muligheten til å utvide markedsføringen,  bygge varemerket ditt og øke tilstrømningen av kvalitetsleads som ønsker å handle hos deg.

Vår spesialist innen
Facebook Ads

Kristian Karlsen

Kristian Karlsen

Ta bedriften din

til nye høyder

Finn ut hvordan vi kan bidra til at du får flere kunder. Enten du skal starte opp med et nytt prosjekt eller allerede har en etablert bedrift er vi opptatte av å ha et helhetlig perspektiv på våre løsninger. Vi ser helhetlig på kundereisen og vet viktigheten av å iverksette målbare tiltak som bygger opp under hverandre.