Alle er på sosiale medier. 

Forlatte og utdaterte sosiale kanaler gir dårlig inntrykk til kunder og samarbeidspartnere. Prøv å forestill deg  hva slags inntrykk du sitter igjen med når du sjekker en bedrifts Facebook-side,  Instagram eller LinkedIn. Kanskje var det helt avgjørende for din avgjørelse. Det er det for veldig mange.

Vi kan hjelpe deg med strategi og publiseringsplan for sosiale medier. Og etter mange år med profesjonellt bruk av sosiale medier, kan vi gi deg råd om hvordan du kan tjene penger via disse kanalene. Også uten enorme annonsebudsjetter.

Byrået som blir booket av Facebook

Hundretalls av millioner kroner har blitt omsatt med hjelp fra det samme teamet som står klare til å hjelpe deg med din bedrifts digitale pengemaskin.

Det er ikke uten grunn at Facebook booket oss til sitt europeiske hovedkontor i Dublin for å fortelle om hvordan lykkes med digital markedsføring, at vi blir booket av universitet, næringsforeninger og forbund for å holde kurs i digital markedsføring.

Det er heller ikke tilfeldig at vi er tildelt Nordlands fylkeskommunes nykomlingspris, at vi er godkjent lærebedrift for to ulike fagretninger eller at vårt byrå er Google Partner og spesielt utvalgt for å jobbe 1 til 1 med Google selv.

Nettrakett er et helhetlig byrå med eksperter innen digital markedsføring, grafisk utforming, foto- og video, produksjon av annonser og tekster som faktisk selger, salgsstrategi, web- og systemutvikling, samt dataanalyse. Hos oss får du alle tannhjulene som må til for at din digitale pengemaskin faktisk skal fungere i det hele tatt, og for at den skal fungere best mulig.

ZU4R Sportswear logo

Hvorfor bedrifter velger Nettrakett

Fordi vi..

Ta bedriften din

til nye høyder

Finn ut hvordan vi kan bidra til at du får flere kunder. Enten du skal starte opp med et nytt prosjekt eller allerede har en etablert bedrift er vi opptatte av å ha et helhetlig perspektiv på våre løsninger. Vi ser helhetlig på kundereisen og vet viktigheten av å iverksette målbare tiltak som bygger opp under hverandre.