Flere millioner rett ut av vinduet…

Det var akkurat det som var tilfellet for flere av våre kunder da vi begynte å bistå med konverteringsoptimalisering. Millioner rett ut av vinduet… Hvor mange penger renner unødvendig ut av din bedrift hver dag?

Hva om du kunne doble salget fra nettsiden uten å bruke mer penger på markedsføring og trafikk? Hva ville det betydd for deg og din bedrift?

Etter flere tiårs erfaring har vi jobbet med hundrevis av norske nettsider, og med enda flere eksperimenter. Eksperimenter som har resultert i høyere konvertering og salg fra trafikken som allerede var der. Vi ser gang på gang at små endringer gir store utslag på bunnlinjen. Det er mye lavt hengende frukt som bare venter på å bli plukket.

Det stopper ikke der..

Kanskje omsetning og topplinje også er viktig for deg? Når konverteringen fra besøkende inn til nettsiden dobler seg betyr det at markedsføring (betalt trafikk) plutselig blir mye mer lønnsom.

Er du interessert i markedsandeler og vekst? Du kan da velge å investere mer penger i markedsføring enn før du begynte med konverteringsoptimalisering. I en stadig mindre og konkurranseutsatt verden er det den som kan betale mest for markedsføringen som står igjen som den store vinneren.

Klar til å doble ditt salg?

Vi har ikke tatt navnet Nettrakett uten grunn. Hele vår forretningsidé er tuftet på å bistå bedrifter til en eksplosiv vekst digitalt. Og det på en lønnsom måte. Når det kommer til konverteringsoptimalisering justerer vi ikke bare på knapper, farger og ord som mange andre byrå.

Med et nøye sammensatt team bestående av blant annet teknologer, tekstforfatter, multimediedesigner, nettmarkedsførere og forretningsanalytiker kaprer vi markedsandeler og profitt. Ta kontakt i dag for å finne ut om vi potensielt kan jobbe sammen på en lønnsom måte for begge parter.   

«Vi er veldig fornøyd med arbeidet som Nettrakett har gjort for oss. Det har bidratt til verdiskapning og synliggjort et nytt kundesegment som vi tidligere ikke var klar over at eksisterte.»

Heljar Suhr Mjoen

Heljar S. Mjøen

Tidl. Salgsleder i Nornett AS

Flere referanser

Calanus Helse logo
Bø kommune logo
Nornett logo
Lomsdal-Visten nasjonalpark logo
Øksnes kommune logo
SE gruppen logo
Handelsparken Sortland logo
Bilde av teksten "Vesteraalens"
Primex Norway logo
Andøya Space Center logo
Auto 3000 logo
Framsikt logo

Hvorfor bedrifter velger nettrakett

Fordi vi..