Det var akkurat det som var tilfellet for flere av våre kunder da vi begynte å bistå med konverteringsoptimalisering. Millioner rett ut av vinduet… Hvor mange penger renner unødvendig ut av din bedrift hver dag?

Hva om du kunne doble salget fra nettsiden uten å bruke mer penger på markedsføring og trafikk? Hva ville det betydd for deg og din bedrift?

Etter flere tiårs erfaring har vi jobbet med hundrevis av norske nettsider, og med enda flere eksperimenter. Eksperimenter som har resultert i høyere konvertering og salg fra trafikken som allerede var der. Vi ser gang på gang at små endringer gir store utslag på bunnlinjen. Det er mange lavt hengende frukter som bare venter på å bli plukket.

Det stopper ikke der..

Kanskje omsetning og topplinje også er viktig for deg? Når konverteringen fra besøkende inn til nettsiden dobler seg betyr det at markedsføring (betalt trafikk) plutselig blir mye mer lønnsom.

Er du interessert i markedsandeler og vekst? Du kan da velge å investere mer penger i markedsføring enn før du begynte med konverteringsoptimalisering. I en stadig mindre, men mer konkurranseutsatt verden er det den som kan betale mest for markedsføringen som står igjen som den store vinneren.

Klar til å doble ditt salg?

Vi har ikke tatt navnet Nettrakett uten grunn. Hele vår forretningsidé er tuftet på å bistå bedrifter til en eksplosiv vekst digitalt. Og det på en lønnsom måte. Når det kommer til konverteringsoptimalisering justerer vi ikke bare på knapper, farger og ord som mange andre byrå.

Med et nøye sammensatt team bestående av blant annet teknologer, tekstforfatter, multimediedesigner, nettmarkedsførere og merkevarestrateger kaprer vi markedsandeler og profitt.

Ta kontakt i dag for å finne ut om vi potensielt kan jobbe sammen på en lønnsom måte for begge parter.   

Hvorfor bedrifter velger Nettrakett

Fordi vi..

Finn ut hvordan vi kan bidra til at du får flere kunder. Enten du skal starte opp med et nytt prosjekt eller allerede har en etablert bedrift er vi opptatte av å ha et helhetlig perspektiv på våre løsninger. Vi ser helhetlig på kundereisen og vet viktigheten av å iverksette målbare tiltak som bygger opp under hverandre.