Få en nettbutikk som konverterer

Skal du starte nettbutikk har du kommet til riktig plass. 

Vi har ansatte som har erfaring med netthandel siden midten av 90-tallet. Ja, du leste riktig. Allerede i 1995 solgte Lasse og Marius produkter via nett.

Siden den gang har vi opparbeidet oss tonnevis med erfaring med netthandel innen sport, fritid, mote, helse, skjønnhet, kortreiste produkter, biltilbehør, gadgets, interiør, el-artikler, kunst, m.m.

En nettbutikk skal presentere produkter på en god måte, den skal være brukervennlig, den skal fungere på mobil og det viktigste: den skal gi deg salg.

Henrik Rødsand

«En langsiktig og viktig samarbeidspartner for Calanus Helse og Calanus® Oil. Nettrakett har fokus på ROI, og er en proaktiv og effektiv samarbeidspartner med høy og variert kompetanse. Jeg kan varmt anbefale Nettrakett!»

Henrik Rødsand

Daglig leder, Calanus Helse AS

Du kan ikke betale regnigene med et glinsende webdesign

Veldig mange er veldig opptatte av nettbutikkens farger, fonter, grafiske elementer, slideshows, osv. Rett og slett så opptatt av det, at man overser det viktigste…

At den skal konvertere.

Du kan ikke betale regningene dine med et pent webdesign. 

En nettbutikk skal ikke bare se bra ut, den skal gi deg salg også. 

Dette har vi omfattende erfaring med. Folkene i Nettrakett har drevet egne nettbutikker i mange forskjellige bransjer siden midten av 90-tallet. 

Med denne erfaringen kan du føle deg trygg på at du får en løsning som jobber for deg og dine mål. 

Byrået som blir booket av Facebook

Hundretalls av millioner har blitt omsatt med hjelp fra det samme teamet som står klare til å hjelpe deg og din bedrift.

Det er ikke uten grunn at Facebook booket oss til sitt europeiske hovedkontor i Dublin for å fortelle om hvordan lykkes med digital markedsføring, at vi blir booket av universitet, næringsforeninger og forbund for å holde kurs i digital markedsføring.

Det er heller ikke tilfeldig at vi er tildelt Nordlands fylkeskommunes nykomlingspris, at vi er godkjent lærebedrift for to ulike fagretninger eller at vårt byrå er Google Partner og spesielt utvalgt for å jobbe 1 til 1 med Google selv.

Nettrakett er et helhetlig byrå med eksperter innen digital markedsføring, grafisk utforming, foto- og video, produksjon av annonser og tekster som faktisk selger, salgsstrategi, web- og systemutvikling, samt dataanalyse. Hos oss får du alle tannhjulene som må til for at din digitale pengemaskin faktisk skal fungere i det hele tatt, og for at den skal fungere best mulig.

Bilde av teksten "Vesteraalens"

Hvorfor bedrifter velger nettrakett

Fordi vi..

Kontakt oss om nettbutikk