Skal du starte nettbutikk har du kommet til riktig plass. Vi har ansatte som har jobbet med netthandel siden midten av 90-tallet. Ja, du leste riktig. Allerede i 1995 solgte Lasse og Marius produkter via nett!

Siden den gang har vi opparbeidet oss tonnevis av erfaring med netthandel innen sport, fritid, mote, helse, skjønnhet, kortreiste produkter, biltilbehør, interiør, møbler, el-artikler, kunst og andre duppedingser.

En nettbutikk skal presentere produkter på en god og ryddig måte. I tillegg skal den være brukervennlig, fungere på mobil, og sist men ikke minst: den skal gi deg salg.

Du kan ikke betale regningene med et
glinsende webdesign

Det er mange som er i overkant interessert i nettbutikkens farger, fonter, grafiske elementer, slideshows og lignende. Da kan det fort ta fokus fra det som er aller viktigst..

At den skal konvertere.

En nettbutikk skal ikke bare se bra ut, den må gi deg salg også.

På dette området har vi tonnevis med erfaring. Flere av våre astronauter har drevet egne nettbutikker i mange forskjellige bransjer, helt siden midten av 90-tallet. Med vår erfaring kan du føle deg trygg på at du får en løsning som jobber for deg og dine mål.

Hvorfor bedrifter velger Nettrakett

Fordi vi..

Finn ut hvordan vi kan bidra til at du får flere kunder. Enten du skal starte opp med et nytt prosjekt eller allerede har en etablert bedrift er vi opptatte av å ha et helhetlig perspektiv på våre løsninger. Vi ser helhetlig på kundereisen og vet viktigheten av å iverksette målbare tiltak som bygger opp under hverandre.