Nettbutikk

Vi lager responsive (mobilvennlige) nettbutikker som fungerer like godt på mobil, nettbrett og datamaskin. Vi har driftet nettbutikker på daglig basis i 15 sammenhengende år. La vår erfaring og ekspertise komme deg til gode!

Eksempler

Under har vi satt opp 3 eksempler. For at vi skal kunne gi deg et pristilbud, trenger vi å vite en del om hvilken type nettbutikk du ønsker og hvilke funksjoner du har behov for. Selv om du ønsker en nettbutikk med 3 betalingsløsninger, så er det ikke sikkert du velge løsningen «avansert nettbutikk». Både vi og plattformen vi jobber med er fleksible.

Save

Vi tilbyr også en vedlikeholdspakke til alle nettløsninger vi leverer. Inkludert i pakken er rutinemessig vedlikehold av systemer, sikkerhet og backup. Nettbutikken vil ligge på våre servere.

Opplæring i drift og skriftlige brukermanualer er alltid inkludert i våre priser. Du får også tilgang til nettbutikken hvor du kan publisere produkter, behandle ordrer, redigere innhold på sider, publisere blogg/nyheter og endre menystruktur.

Er du litt usikker på hva du bør gjøre før du starter en nettbutikk? Sjekk ut vår liste over ting du bør tenke på.

Ønsker du å starte en nettbutikk?

Fyll ut skjema under, så tar vi kontakt med deg.

Psst. Har du fått med deg den siste episoden?

Glimt fra hverdagen: 

Abonnér på vår kanal
Del dette