Etablering av kontor i Tromsø

Helt siden den spede starten i en kjeller i Bø i Vesterålen har Nettrakett hatt blikket rettet opp og fram. Ikke bare har vi fortsatt å vokse med tanke på antall ansatte, kompetanse og tjenestetilbud, men kundene befinner seg nå både i inn- og utland. Tydelig tilstedeværelse i landsdelen er viktig for Nettrakett.

Tromsø har et nyskapende og ekspansivt næringsliv som forstår viktigheten av å være til stede digitalt. Vi gleder oss veldig til å bistå flere bedrifter her. Sammen med kollega Marius, digital markedsfører og prosjektleder i Nettrakett, befinner nå Line seg i Tromsø for å etablere den nye avdelingen vår i sentrale lokaler i sentrum. Det skader ikke med fysisk synlighet, selv om vi hovedsakelig jobber med den digitale.

Med på laget i Tromsø har vi allerede fått medierådgiver Arne-Endré Karlsen, markedsfører Marie Mortensen og videoprodusenten Mikael Utsi. Vi kan avsløre at et par «overraskelser» blir en del av det lokale teamet innen kort tid. Vi er alltid på utkikk etter dyktige folk, og vi vet det er mange talenter her i Tromsø. Akkurat nå søker vi blant annet etter en webutvikler, men du må veldig gjerne sende oss en åpen søknad om du mener vi er en god match.

Ekstra spennende i markedet nå er at bedrifter ikke bare satser på digital synlighet for å markedsføre varer og tjenester, men også for å øke rekrutteringen til bedriften sin. Dette lover godt. Det handler om å bli sett, likt og husket. Den digitale rekkevidden er enorm og de kreative mulighetene mange.

Vi er et levende eksempel på hva digital synlighet og aktiv rekruttering kan gjøre for veksten i en bedrift. Nettrakett ble etablert i Bø i Vesterålen i 2014 med én ansatt. To år senere ansatte vi to personer, den ene jobbet fra et cellekontor i et kontorfellesskap på Sortland. Tre år senere tok vi over hele etasjen og talte 14 ansatte. Veksten ble premiert med Nordland fylkeskommunes nykomlingspris. Fra avdelingene på Sortland og i Tromsø har vi så langt levert godt over 100 nettsider til våre kunder, og hver uke leverer vi over 21,5 millioner digitale visninger i uken for markedsføringskundene våre. Det er en utrolig takknemlig jobb å få være med å gjøre en bedrift i landsdelen synlig og bidra til vekst og arbeidsplasser. Det er her i nord vi selv skal satse videre.

Deling: