Ivar Tjønsø tiltrer som daglig leder i Nettrakett

Ivar Tjønsø tiltrådte 1. juni som daglig leder i Nettrakett.

Som mange fikk med seg tidligere i år, la vi ut stillingen som daglig leder. Mange har ventet i spenning på hvem det skulle bli, og nå er endelig «katta ute av sekken»!

Det er utrolig spennende å få være med i Nettrakett-teamet på ferden selskapet nå står overfor. Det foreligger allerede sterke vekstambisjoner i selskapet. Med en historisk vekst på 30-40% årlig, og den pågangen vi nå opplever, forundrer det meg ikke om vi er både 20 og 30 ansatte om ett år, eller to. Flere og flere bedrifter ser nødvendigheten av å ta omfattende grep om sin digitale synlighet. Dette leverer vi på. Å få være med på å videreutvikle og iverksette slike planer, er akkurat det jeg har lyst til å gjøre, sier Ivar Tjønsø som kommer fra en rolle som regiondirektør i regnskapsbyrået Accountor.

Før dette har Ivar jobbet innen en rekke ulike bransjer. Fiskeindustri, oppdrett, oljevern og helsekost har vært blant dem. Han har også rukket å jobbe som konsulent for oppstarts- og innovasjonsmiljøet i Vesterålen og Lofoten, gjennom sin stilling som senior rådgiver i Fabrikken Næringshage i over 5 år.

– Kombinasjonen av erfaringene jeg har gjort meg gjennom mine 25 år i yrkeslivet, tenker jeg vil være med på å styrke laget i Nettrakett, et lag som i dag består av oppsiktsvekkende dyktige fagpersoner – en veldig trivelig gjeng, legger Tjønsø til.    

Med utgangspunkt i å gi nordnorske bedrifter den digitale synligheten som de fortjener, har vi i Nettrakett over de siste 7 årene bygget stein på stein. I 2017 fikk Line Suhr Johansen og Nettrakett «Nykomlingsprisen» fra Nordland Fylkeskommune. I dag teller kundelisten mer enn 200 bedrifter. Nettrakett bidrar hver dag med å øke kjennskapen til nordnorske bedrifter og deres produkter i Norge og verden for øvrig. I 2020 åpnet vi kontor i Tromsø i tillegg til hovedkvarteret på Sortland.  

Vi så behovet for å ta steget nordover. Både for å være tett på eksisterende kunder, men også som et ledd i den ekspansjonen vi nå er inne i. Tromsø er på linje med Vesterålen og Lofoten, i en rivende utvikling. Mange spennende bedrifter ser dagens lys og mange eksisterende bedrifter ser behovet for å utvikle en mer helhetlig og strategisk tilnærming til digital synlighet. Dette er et behov vi har vist at vi kan levere på.  

På stadig utkikk etter nye «astronauter»

Skal vi lykkes med vekstambisjonene våre, er nøkkelen å ansette de beste folka. Vi ønsker flere kloke hoder som kan være med å løfte frem og sørge for synlighet for de fantastiske bedriftene vi har i landsdelen. Vi er alltid klar for en kopp kaffe med personer som vil være med på ferden.

Ønsker du å bli en del av Nettrakett-teamet? Sjekk ut om vi har ledige stillinger her, eller bare opprett en profil her, så får du varsel når vi har ledig stilling.  

Deling: