Lyst på en egen pengemaskin?

Forestill deg at du putter ti tusen kroner inn i maskinen og maskinen gir deg så tjue tusen tilbake. Hva om denne prosessen kan repeteres igjen og igjen? Hva kunne en slik maskin ha gjort for deg og din bedrift?

Markedsføring er selve livsblodet i enhver kommersiell bedrift. Kampen om kundene og deres oppmerksomhet hardner til, og det hjelper lite å ha et overlegent produkt eller et uimotståelig tilbud om ingen vet om det.

Hva de fleste andre byrå ikke forteller deg..

Å få pengemaskinen din (nettmarkedsføring) til å fungere krever dyp og bred erfaring, samt et 360-graders perspektiv. Du kan ikke sette annonsevisninger, likerklikk og besøk inn på bankkontoen. Nettrakett gir deg resultater som betyr noe. Altså salg, økt omsetning og mer penger på bunnlinjen.

Et byrå kan være aldri så flink på Google Ads eller likerklikk på Facebook, men hva hjelper det om nettsiden din ikke fungerer på mobiltelefon, om landingssiden din ikke skaper salg, om byrået ber DEG om grafisk markedsføringsmateriale hele tiden, om de ikke kan sette opp analyse på korrekt måte eller ikke har peiling på søkemotoroptimalisering eller e-postmarkedsføring.

Det du trenger er et helhetlig byrå som kan hjelpe deg med alt som må til når det kommer til moderne markedsføring, og som ikke skylder på deg når kampanjene ikke virker. Din oppgave er å ha et godt produkt eller en tjeneste av kvalitet som folk vil ha. Markedsføringen tar vi oss av.

ZU4R Sportswear logo

Byrået som blir booket av Facebook

Hundretalls av millioner har blitt omsatt med hjelp fra det samme teamet som står klare til å hjelpe deg og din bedrift.

Det er ikke uten grunn at Facebook booket oss til sitt europeiske hovedkontor i Dublin for å fortelle om hvordan lykkes med digital markedsføring, at vi blir booket av universitet, næringsforeninger og forbund for å holde kurs i digital markedsføring.

Det er heller ikke tilfeldig at vi er tildelt Nordlands fylkeskommunes nykomlingspris, at vi er godkjent lærebedrift for to ulike fagretninger eller at vårt byrå er Google Partner og spesielt utvalgt for å jobbe 1 til 1 med Google selv.

Nettrakett er et helhetlig byrå med eksperter innen digital markedsføring, grafisk utforming, foto- og video, produksjon av annonser og tekster som faktisk selger, salgsstrategi, web- og systemutvikling, samt dataanalyse. Hos oss får du alle tannhjulene som må til for at din digitale pengemaskin faktisk skal fungere i det hele tatt, og for at den skal fungere best mulig.

«Vi er veldig fornøyd med arbeidet som Nettrakett har gjort for oss. Det har bidratt til verdiskapning og synliggjort et nytt kundesegment som vi tidligere ikke var klar over at eksisterte.»

Heljar Suhr Mjoen

Heljar S. Mjøen

Tidl. Salgsleder i Nornett AS

Hvorfor bedrifter velger nettrakett

Fordi vi..

Kontakt oss om digital markedsføring