Nettmarkedsføring

Skal bedrifter overleve i et konkurranseutsatt marked er det tre ting som gjelder. Først må du ha et produkt eller en tjeneste som har verdi for noen. Det andre er å vite hvem de ideelle kundene dine er og hvor du finner dem. Til slutt handler det om å bli lagt merke til i mylderet av tilbydere.

Nettrakett fokuserer på å tiltrekke de rette kundene for din bedrift gjennom effektiv og relevant markedsføring. Vi vet hva som skaper lønnsomme resultater og hvor det er verdt å bruke tid for å videre identifisere målgruppen. Gjennom detaljert innsikt i resultater og kundeatferd tilpasser vi hele tiden markedsaktivitetene for å sikre mest mulig lønnsomhet.

Er du ute etter lønnsom rådgivning, markedsplan, oppsett eller drifting fra A – Å?
Sammen finner vi en skreddersydd løsning som passer deg og dine behov.

Vi kan bistå deg med:

Google Ads

Med mer enn 100 milliarder søk på Google hver måned er dette nettverket en utrolig kraftig markedskanal. Nettrakett er en av få sertifiserte Google Partnere i Nord-Norge, og vi vet hva som skal til for å drive lønnsom annonsering i Googles søke- og displaynettverk.

Les mer

Facebook Ads

Med over 2 milliarder aktive brukere i måneden er Facebook fortsatt den største sosiale mediekanalen. Vi har jobbet med Facebook siden 2007, og vet hva som skal til for å lage relevante annonser i alle deler av kjøpsprosessen.

Les mer

Sosiale medier

Sosiale medier har skapt en helt ny måte for folk å kommunisere og dele informasjon på. Bedrifter som ønsker å skape en relasjon med potensielle kunder gjør derfor lurt i å være tilstede der kundene befinner seg. Vi kan bistå med alt fra å lage en sosial medieplan til å drifte sosiale medier for din bedrift.

Les mer

SEO

Det er ikke tvil om at de fleste av oss bruker Google eller en annen søkemotor som  informasjonskilde før vi tar et valg og kjøper et produkt. Å rangere høyt på Google sine søkeresultater er derfor utrolig viktig for å drive trafikk inn til nettsiden din. Nettrakett har lang erfaring med søkemotoroptimalsering og vet hvilket potensiale som ligger i dette konkurransefortrinnet.

Les mer

Nyhetsbrev

E-post utgjør fortsatt et svært effektivt markedsføringsverktøy. En tydelig strategi med godt innhold kan være nøkkelen til lønnsomme resultater og gode kunderelasjoner. Flere av våre ansatte er sertifiserte i e-postmarkedsføring og er drevne på å designe og distribuere nyhetsbrev.

Les mer

Vil du løfte din nettmarkedsføring til nye høyder?

Fyll ut skjema for å få et tilbud.

Lasse Marthinussen

Lasse Marthinussen

Digital markedsføring

Lasse brenner for en gjennomtenkt webstrategi og målbar nettmarkedsføring. Han har tidligere drevet flere nettbutikker i egen regi, og er spesielt opptatt av å utforme nettsider som er intuitive og enkle å bruke.

E-post: lasse@nettrakett.no

Psst. Har du fått med deg den siste episoden?

Glimt fra hverdagen: 

Abonnér på vår kanal
Del dette