Har du gjort mange forsøk på digital markedsføring selv? Og endt opp med å bruke uhorvelig mye tid på å prøve å forstå annonseuniverset og egentlig bare endt opp med mye frustrasjon og dårlig tid til andre viktige oppgaver i bedriften?

Å få digital markedsføring til å fungere krever kunnskap og erfaring, samt et 360-graders perspektiv.

Når du samarbeider med Nettrakett kobler du en hel markedsavdeling på bedriften din, for en brøkdel av prisen du måtte gitt for å ansette disse. Og vi bruker tiden på best mulig måte for deg. 

Og som du vet; du kan ikke sette annonsevisninger, liker-klikk og besøk inn på bankkontoen.

I Nettrakett jobber vi med mål om å gi resultater som betyr noe. 

Fullservice byrå
som tenker helhetlig

Et byrå kan være aldri så god på Google Ads eller  Facebook Ads, men hva hjelper det om nettstedet ditt ikke fungerer på en mobil? Eller laster for sakte? Kanskje er ikke analysen satt opp korrekt? Hvilket inntrykk får kundene dine når de ser nettsiden din?

Vi vet at det er mange tannhjul som må passe hverandre for at maskineriet ditt skal gå knirkefritt. 

Nettrakett er et fullservice byrå som kan hjelpe deg med alt av digital markedsføring: Facebook, Google, Instagram, Microsoft, LinkedIn, Twitter, Snapchat og TikTok. Hele gjengen faktisk.

Og vi skylder ikke på deg om kampanjene ikke virker. Din oppgave er å ha et godt produkt eller en tjeneste av kvalitet som folk vil ha. Resten tar vi oss av.

Hvorfor bedrifter velger Nettrakett

Fordi vi..

Finn ut hvordan vi kan bidra til at du får flere kunder. Enten du skal starte opp med et nytt prosjekt eller allerede har en etablert bedrift er vi opptatte av å ha et helhetlig perspektiv på våre løsninger. Vi ser helhetlig på kundereisen og vet viktigheten av å iverksette målbare tiltak som bygger opp under hverandre.