Få deg din egen pengemaskin

Forestill deg at du putter ti tusen kroner inn i maskinen og maskinen gir deg så tjue tusen tilbake. Hva om denne prosessen kan repeteres igjen og igjen? Hva kunne en slik maskin ha gjort for deg og din bedrift?

Markedsføring er selve livsblodet i enhver kommersiell bedrift. Kampen om kundene og deres oppmerksomhet hardner til, og det hjelper lite å ha et overlegent produkt eller et uimotståelig tilbud om ingen vet om det.

«En langsiktig og viktig samarbeidspartner for Calanus Helse og Calanus® Oil. Nettrakett har fokus på ROI, og er en proaktiv og effektiv samarbeidspartner med høy og variert kompetanse. Jeg kan varmt anbefale Nettrakett!»

Henrik Rødsand

Daglig leder, Calanus Helse AS

Hva de fleste andre byrå ikke forteller deg..

Å få pengemaskinen din (nettmarkedsføring) til å fungere krever dyp og bred erfaring, samt et 360-graders perspektiv. Du kan ikke sette annonsevisninger, likerklikk og besøk inn på bankkontoen. Nettrakett gir deg resultater som betyr noe. Altså salg, økt omsetning og mer penger på bunnlinjen.

Et byrå kan være aldri så flink på Google Ads eller likerklikk på Facebook, men hva hjelper det om nettsiden din ikke fungerer på mobiltelefon, om landingssiden din ikke skaper salg, om byrået ber DEG om grafisk markedsføringsmateriale hele tiden, om de ikke kan sette opp analyse på korrekt måte eller ikke har peiling på søkemotoroptimalisering eller e-postmarkedsføring.

Det du trenger er et helhetlig byrå som kan hjelpe deg med alt som må til når det kommer til moderne markedsføring, og som ikke skylder på deg når kampanjene ikke virker. Din oppgave er å ha et godt produkt eller en tjeneste av kvalitet som folk vil ha. Markedsføringen tar vi oss av.

Byrået som blir booket av Facebook

Hundretalls av millioner kroner har blitt omsatt med hjelp fra det samme teamet som står klare til å hjelpe deg med din bedrifts digitale pengemaskin.

Det er ikke uten grunn at Facebook booket oss til sitt europeiske hovedkontor i Dublin for å fortelle om hvordan lykkes med digital markedsføring, at vi blir booket av universitet, næringsforeninger og forbund for å holde kurs i digital markedsføring.

Det er heller ikke tilfeldig at vi er tildelt Nordlands fylkeskommunes nykomlingspris, at vi er godkjent lærebedrift for to ulike fagretninger eller at vårt byrå er Google Partner og spesielt utvalgt for å jobbe 1 til 1 med Google selv.

Nettrakett er et helhetlig byrå med eksperter innen digital markedsføring, grafisk utforming, foto- og video, produksjon av annonser og tekster som faktisk selger, salgsstrategi, web- og systemutvikling, samt dataanalyse. Hos oss får du alle tannhjulene som må til for at din digitale pengemaskin faktisk skal fungere i det hele tatt, og for at den skal fungere best mulig.

«Vi er veldig fornøyd med arbeidet som Nettrakett har gjort for oss. Det har bidratt til verdiskapning og synliggjort et nytt kundesegment som vi tidligere ikke var klar over at eksisterte.»

Heljar S. Mjøen

Tidl. Salgsleder i Nornett AS

Oksnes-kommune-logo
Bilde av teksten "Vesteraalens"
primex-logo

Hvorfor bedrifter velger nettrakett

Fordi vi..

  • tenker helhetlig
  • gir målbare resultater
  • er blant landets mest erfarne innen digital synlighet
  • avlaster slik at dere kan bruke tiden på det dere kan best
  • kjenner Nord-Norge
  • skal ha de mest fornøyde kundene, og har referansene