Nettraketts ansatte er sertifisert av Google

Vi bruker Google Analytics for å analysere bruken av nettsider, og for å forstå brukeren av en nettside bedre. Ved hjelp av omfattende analyse kan vi identifisere problemområder og optimalisere nettsider. Vi er sertifisert av Google i bruken av Google Analytics, og Nettrakett er stolt av sin status som Google Partner.

Betalt trafikk til dine nettsider kan føre til øyeblikkelig oppmersomhet eller salg. Marius, Lasse og Mads er sertifisert av Google i produktet Google Ads. Vi hjelper store og små kunder å bli sett i akkurat rette øyeblikk. Å være synlig i toppen av søkeresultatene i Google akkurat når din potensielle kunde søker etter produkter eller tjenester du tilbyr er svært effektfullt. Du betaler kun når noen klikker på din annonse eller ringer deg, og du kan selv sette dagsbudsjett. Google Ads gjør det mulig å reklamere for eksempel kun i åpningstider og kun innenfor et bestemt geografisk område. Som Google selv sier: «Uansett om du ønsker å tiltrekke deg nye besøkende til nettstedet ditt, øke salget på nettet, få telefonene til å kime eller sørge for at kundene kommer tilbake, kan Google Ads hjelpe deg.»

Google Analytics i kombinasjon med Google Ads er et svært kraftig verktøy når du skal lykkes på nett. Vi kan for eksempel oppdage at besøkende som ser din nettside på mobiltelefon har problemer med å bruke nettsiden, eller at besøkende som bor på Vestlandet kjøper dobbelt så ofte som resten av landet. Slike oppdagelser er viktige for å optimalisere dine nettsider, din markedsføring og dine resultater.

Et annet eksempel er at vi kan annonsere på norske og utenlandske nettsider til de som har besøkt din nettside fra før av men til ingen andre. Altså til besøkende som allerede har vist interesse for din nettside. Har du en nettbutikk så kan vi for eksempel vise en annonse med en rabattkode til personer som har vært på nettsidene, men enda ikke har gjennomført et kjøp. Dette er effektiv og ofte svært lønnsom markedsføring. Les mer om betalt trafikk og PPC her.

Både Google Analytics og Google Ads er svært avanserte verktøy. Å ha sertifiseringer innenfor disse to produktene er et kvalitetsstempel og et bevis på høy kompetanse. Det kreves omfattende kunnskap for å få ut hele potensialet i analyse, og for å ikke brenne gjennom reklamebudsjettet på helt feil måte. Nettrakett har både store og små kunder som benytter seg av våre tjenester innen analyse og nettmarkedsføring, og vi har svært gode referanser. La oss hjelpe deg å optimalisere dine nettsider og markedsføring. Ta kontakt i dag.

Har du lyst til å lære mer om Google Analytics, så kan du finne Google sin egen veiledning her. Videoen under er en liten introduksjon.

Trenger du hjelp med Google Ads og Google Analytics?

Fyll ut skjema, så tar vi kontakt!

Deling:

Skjermdump fra Google Analytics