Nettrakett vlog epiosde 9: Booket inn i ekspertpanel av Facebook

For litt siden satte det lille nordnorske byrået med det store ambisiøse hjertet seg i bevegelse fra arktiske strøk til irsk varme og faglig påfyll. Destinasjon Facebooks Europeiske Headquarters i Dublin og deltakelse i ekspertpanel med temaet “How to succeed with healthy advertising” under Masterclass i markedsføring av helseprodukter – et stort øyeblikk for Nettrakett! I tillegg til paneldebatt og workshop, fikk Nettrakettene også omvisning i Facebooks levende og spennende kontorbygg og fikk teste Oculus Quest VR-briller. Du kan si at både vi og inspirasjonen fant nye høyder!

Følg oss på reisa og bli inspirert du også!

I tillegg til å være Google Partner, drifter Nettrakett markedsføring i sosiale medier, deriblant Facebook, for stadig flere bedrifter. Administrasjonen av digitale markedsføringsbudsjetter på et tosifret antall millioner har gjort at vi som aktør har blitt lagt merke til.

Facebook sitt univers, med blant annet Instagram, utvikler seg og vokser stadig. Under oppholdet satte Facebook av et team for å jobbe eksklusivt med oss. Selv om vi har jobbet med Facebooks annonseplattform helst siden det ble tilgjengelig i Norge, er den stadig i utvikling og vi fikk innblikk i noen av de aller nyeste løsningene deres.

Det er stort for et lite nordnorsk byrå å bli invitert til Facebooks hovedkvarter for å dele erfaringer. Vi har alltid siktet høyt og jobba hardt, og da er det ekstra stas når et av verdens største teknologiselskaper legger merke til oss. Verden er stor og samtidig liten. Det var spennende å møte de dyktige folkene i Facebook Dublin og snakke fag og kjenning.

Deling: