Ny rammeavtale med Kronstein Eiendom

Vi setter standarden for resten av året og starter 2023 med et smell. Nettrakett og Kronstein Eiendom har inngått en rammeavtale på markedsføring av nye byggeprosjekter.

Nettrakett skal levere helhetlig digital synlighet på kommende eiendomsprosjekter for Kronstein Eiendom AS. Det er noe vi gleder oss til:

– Vi er svært glade for at vi nå har fått på plass en rammeavtale med en av våre trofaste og viktige kunder her i Vesterålen og Sør-Troms, sier Ivar Tjønsø, daglig leder i Nettrakett.

Ivar Tjønsø og Marius Remen-Hansen

Avtalen omfatter utvikling av markedsføringsstrategi og webstrategi, innholdsproduksjon og digital markedsføring av de prosjektene Kronstein Eiendom etter hvert iverksetter i landsdelen.

– Avtalen gjenspeiler den helhetlige tilnærmingen vi i Nettrakett har til digital synlighet for våre kunder, sier Tjønsø.

Daglig leder i Kronstein Eiendom, Marius Remen-Hansen, er godt fornøyd med samarbeidet:

– Kronstein Eiendom har hele tiden hatt et ønske om å benytte lokal kompetanse i det vi gjør. Vi har tro på å bruke leverandører som kan skreddersy løsninger for oss – her hvor vi er. Med Nettrakett med på laget, får vi utviklet løsninger som er tilpasset det behovet vi har, som en regional aktør i et spennende marked.

Vi ser frem til samarbeidet, og gleder oss til å markedsføre nye byggeprosjekter i 2023!

Deling:

Bilde av mann som jobber å byggeplass