Responsivt design

Du som planlegger å få bedriften din synlig på nett eller å starte nettbutikk, har kanskje kommet over begrepet responsivt design? Men hva vil det egentlig si?

I all hovedsak går det ut på at designet på din nettside/nettbutikk tilpasses etter hvilke skjermflater den vises på. Designet skal være funksjonelt og vises riktig på PC, nettbrett og mobil. Det skal justere seg automatisk og tilpasses brukernes skjermer på en god måte, selv om det er snakk om en liten mobiltelefon.

Per i dag surfer over halvparten av nettbrukere på en mobilenhet. De aller fleste på mobil, men noen prosenter er også på nettbrett. I underkant av 40% bruker desktop i våre målinger, og vi har følelsen av at dette tallet vil synke ytterligere.

Internett er de flestes førstevalgsmedium, nesten alle bruker internett for å orientere seg om butikker, adresser, åpningstider, tjenester, varer, kontaktinformasjon og omtaler. Og som vi nevnte over, over halvparten sjekker dette via mobile enheter. Da er det ikke vanskelig å forstå at responsivt design er svært viktig for å lykkes på nett.

Vi leverer responsive nettløsninger, enten det kun er en enkel nettside eller en mer avansert nettbutikk.

Deling: