Slik skal de få flere søkere

“Når tiendeklassinger og andre søkere til videregående opplæring ikke kunne møte oss på skolebesøk og yrkes- og utdanningsmesser, måtte vi nå ut til dem på andre måter,” sier Steinar Kjeldsen, avdelingsleder for elevtjenesten ved Sortland videregående skole.

Sortland videregående skole ønsket å få produsert en promovideo som skulle vise frem alle de seks studie- og yrkesretningene og de tre studiestedene som skolen har i Vesterålen. Gjennom digital markedsføring skulle promovideoen nå ut til alle som søker videregående opplæring i mars. Vi i Nettrakett tok oppdraget med videoproduksjon og markedsføring med stor glede!

I Nettrakett er vi nemlig opptatte av å sanke kunnskap, holde verktøyene kvasse og være på ballen i det som skjer innen våre fagområder. Som kunnskapstørst bedrift er derfor ekstra stas å få gjøre oppdrag for den lune og engasjerte kunnskapsformidleren innen videregående opplæring i Vesterålen, Sortland videregående skole.

Videoprodusent André og tekstforfatter Tone fikk det spennende oppdraget med å reise rundt å møte elever og lærere, og oppleve alle avdelingene og studiestedene.

“Det var utrolig fint å få møte og prate med alle de flotte elevene og lærerne. En ordentlig levende skole med høy kompetanse, omtanke og god stemning, dette,” beskriver Tone. “Og ikke minst var det veldig interessant å få se hva alle studie- og yrkesretningene gjør,” legger André til, som også var godt fornøyd med å ha fått lov til å sitte på i den nyeste traktoren til Landbruk vg2 på studiested Kleiva. “Det er nummeret før jeg omskolerer meg,” ler videoprodusenten.

I promofilmen til Sortland videregående skole får du, i tillegg til informasjon om alle studieretningene, komme nært på mennesker og nært på undervisning og skolemiljø. Du får høre elever dele sine opplevelser, drømmer og planer og møte noen av de dyktige og engasjerte lærerne. Og det er ingen tvil – Sortland videregående skole er et viktig utdanningstilbud til regionens unge og en viktig institusjon for å sikre kompetanse og utvikling i regionen.

Som lærebedrift og samfunnsdeltaker ønsker vi i Nettrakett alle nye søkere til videregående opplæring GODT VALG – lykke til med spennende studier! Vi heier på dere!

Deling: