Visuelle astronauter

Video er definitivt den mest effektive måten å markedsføre seg på i dagens digitale univers. Vi husker bedre det vi har sett i en video. Nettopp derfor forsterka nylig Nettrakett besetninga med to spennende fotografer: Haakon Dueland og André Riise. 

Haakon Dueland er utdannet journalist og har blant annet jobbet for sørlandsavisen Fædrelandsvennen. Et brennende engasjement for foto og video gjorde at Haakon i 2018 etablerte sitt eget foto- og videoforetak i Kristiansand, hvor blant annet Norges Handicapforbund og AniCura stod på kundelisten. Haakon er en kreativ fotograf som drives av lidenskapen for detaljer. 

André Riise er utdannet TV-tekniker og innen prosjektledelse, og har jobbet som frilans filmfotograf, nyhetsfotograf, redigerer og flerkamerafotograf for blant annet NRK, TV2 og NEP Norge. I tillegg til å ha bred kunnskap og erfaring innen foto og video, jobber André alltid for å gi det lille ekstra til hver enkelt kunde.    

André Riise, én av Nettraketts nye videoprodusenter.

Haakon og André står for alt av foto- og videoproduksjon for våre kunder – og vi er utrolig takknemlig og stolte over å kunne koble disse to visuelle astronautene inn i markedsføringen til kundene våre. 

Har du behov for foto- eller videotjenester? Ta kontakt i dag!

Deling: