Høypresterende nettsider for
kjøpeklare kunder

Våre høytpresterende nettsider er utviklet i samarbeidet med våre digitale markedsføringseksperter. Dette betyr at vi har et vinner-team som er opptatt av brukervennlige nettsider som gjør surfere om til betalende kunder.

Vi jobber ulikt andre byråer. Vi går ikke i designfella. En nettside skal ikke bare se bra ut, den skal fungere også. Med vår årelange erfaring innen salg på internett kan du føle deg trygg på at du får en nettside som er optimal for kundene dine og som jobber for dine mål.

Din bedrift fortjener en solid og brukervennlig nettside eller nettbutikk. Den vil se pen ut, møter lovverket, og fungerer slik den skal også.

Skal du starte nettbutikk har du kommet til riktig plass. Vi har ansatte som har erfaring med netthandel siden midten av 90-tallet. Ja, du leste riktig. Allerede i 1995 solgte Lasse og Marius produkter via nett.

Hva skjer om du undervurderer
viktigheten til bedriftens nettside?

Nettsiden er din bedrifts nav i markedsføringen. Det er dit potensielle kunder kommer for å bli betalende kunder. Enten ved at de kjøper noe direkte på nettsiden eller at de oppsøker deg for å kjøpe ditt produkt eller tjeneste.

Nettsiden er ofte også første «touch point» for potensielle nye medarbeidere. Hvilket førsteinntrykk gir du til dem?

Legger du din bedrifts skjebne i hendene på en tradisjonell webdesigner, risikerer du å få en glinsende nettside som ikke gjør jobben den skal. Betaler du i tillegg for trafikk du sender til nettsiden, taper du ikke bare potensielt betalende kunder, men du taper også pengene du bruker på markedsføringen. 

Her snakker vi en skikkelig tap-tap-situasjon for deg.

Kjenner du deg igjen i dette?

Hvis du vil ha en nettside som gir deg mulighet å:

Da må du snakke med en av våre eksperter innen digital vekst idag!

Toslab
Kronsteingruppen
Vesterålen Marine Olje logo
Nova interiør
Kræmer Brygge
Bø Netthandelskompetanse

Hvorfor bedrifter velger Nettrakett

Fordi vi..

Ta bedriften din
til nye høyder

Finn ut hvordan vi kan bidra til at du får flere kunder. Enten du skal starte opp med et nytt prosjekt eller allerede har en etablert bedrift er vi opptatte av å ha et helhetlig perspektiv på våre løsninger. Vi ser helhetlig på kundereisen og vet viktigheten av å iverksette målbare tiltak som bygger opp under hverandre.