Yngve Larsen inn som styreleder og medeier

Pressemelding: Det nordnorske byrået med avdelinger i Tromsø og Vesterålen styrker laget innen digital kommunikasjon og effekt ytterligere med flere lokale krefter. Inn på eiersiden og som styreleder går Yngve Larsen, mest kjent for å ha skapt store verdier i netthandelsselskapet Mystore, og nå som investor i nordnorske vekstbedrifter.

-Etter å ha sett til hverandre gjennom flere år, er det svært gledelig at Yngve har takket ja til å være med på den videre ferden, sier medgründer i Nettrakett, Line Suhr Johansen. Han bringer inn både spisskompetanse og kapasitet innen vårt felt, og han vet hva som kreves av et selskap med store ambisjoner og sterk vekst.

-Yngve deler kjærligheten vår for Nord-Norge. Han har bevist at det lar seg gjøre å bygge sterke kompetansemiljø innen nye næringer i nord. Mystore.no er et ypperlig eksempel på hvordan en nordnorsk bedrift bygget stein på stein for å ta en nasjonal posisjon i en fremoverlent og raskt voksende industri. Det er jo nettopp det vi skal gjøre med Nettrakett nå, sier Ivar Tjønsø, daglig leder i Nettrakett.

Selskapet har rundet 20 medarbeidere fordelt på sine to avdelinger i Nord-Norge. Med en helhetlig tilnærming til digital synlighet – fra utforming kommunikasjonsstrategier til utvikling av nettsider, innhold og markedsføring, har bedriften et ønske om å bidra med å løfte primært nordnorske bedrifter til nye høyder.

-Det er nok ikke så mange som er klar over at denne kompetansen finnes i nord. Men her er den altså, sier Tjønsø.

-Våre ambisjoner har alltid vært vekst, både for våre kunder og for eget selskap. Det er mye god kompetanse i regionen vår, og med økende oppdragsmengde kommer behovet for flere kloke hoder. Vi runder 20 ansatte nå, men det stopper ikke der.

Gjennom det siste året har Nettrakett markert seg i Nord-Norge med bedrifter som blant annet Kronstein Gruppen, Kræmer Eiendom, Serit Norge, Bil i Nord, og nettopp Mystore på kundelisten. 2022 har videre startet ut med sterkt økende aktivitet innen netthandel og omnikanal.

-Til sammen utgjør et arsenal av svært spennende satsninger her i nord at vi nå har begynt å se oss om etter større lokaler. Det forundrer meg ikke om vi teller opp mot 30 ansatte i løpet av neste år, sier Tjønsø.

Yngve Larsen har etter salget av Mystore til Visma investert og engasjert seg i flere nordnorske bedrifter, og har over flere år fulgt med på Nettraketts utvikling. Da forespørselen om å væremed på laget kom, var han ikke i tvil.

-Mulighetene i denne bransjen er mange, sier Larsen. Med et godt etablert fullservice byrå som grunnlag, er det nesten ingen grenser for hvor den videre ferden kan gå. Nå staker vi sammen ut kursen for årene framover og gir fart. Det blir artig å være med på denne reisen sammen med det dyktige laget i Nettrakett, avslutter Larsen.

Deling: