21,5 millioner visninger i uka – styrt fra Sortland

Fra toppetasjen i det gamle Sparebank-bygget på Sortland leverer Nettrakett 21,5 millioner digitale visninger hver uke for våre markedsføringskunder. Vesterålsbedrifter satser på digital synlighet. Det gleder oss stort å se utviklinga i Vesterålen og i nord nå.

Nettrakett har på få år hatt en massiv vekst i etterspørselen etter digitale løsninger, innholdsproduksjon og markedsføringstjenester. Mange av våre kunder velger oss fordi vi kan levere på helhetlige digitale løsninger og tjenester. Vi kan følge en bedrift fra idé til strategi til nettside, innhold og markedsføring. Det er spennende å følge utviklingen både i markedet og i landsdelen.

I 2014 etablerte vi Nettrakett i Bø. To år senere utvidet vi med to ansatte, én i Bø og én på Sortland. De fire neste årene mangedoblet vi antall ansatte og etablerte oss på Sortland. Vi starta med å leie et cellekontor i toppetasjen på det gamle sparebankbygget på Sortland. Nå har vi tatt over hele etasjen.

Siden oppstarten i 2014 har Nettrakett utviklet godt over 100 nettsider og ukentlig leverer vi mange millioner visninger for våre markedsføringskunder. Det er spesielt artig å se at mange bedrifter nå ikke bare markedsfører varer og tjenester, men også bruker digital markedsføring for å øke rekrutteringen til bedriften sin. Her er virkelig beviset på at digital synlighet kan skape vekst på flere måter, i form av nye tilflyttere og tiltrekning av kompetanse til landsdelen.

Nettrakett har kunder i både inn- og utland, men spesielt viktig er det å være til stede i landsdelen. Nylig etablerte vi derfor avdeling også i Tromsø.

Som digitalt byrå kan vi levere tjenestene våre til bedrifter uansett hvor de befinner seg, men samtidig er det også godt å være det lokale byrået og den lokale samarbeidspartneren som bedriftene finner rett i nærheten.

Deling: