Hva gjør du når du står overfor et problem eller ei utfordring eller trenger å finne svar på noe? De aller fleste av oss finner veien til nettleseren, en søkemotor og kaster oss ut i det digitale informasjonsveldet på søken etter løsninger.

Skal akkurat din bedrift bli løsningen for din aktuelle kundegruppe, er det viktig å være tilstede, være synlig og levere godt innhold som både treffer, engasjerer og gir noe til potensielle kunder.

Gjennom å dele verdifullt innhold av høy kvalitet med kundene investerer du i godt omdømme, gode kunderelasjoner og bygger opp og løfter fram eget varemerke. Innholdsmarkedsføring løfter både bedriften og kundene dine – nettopp derfor er det så effektivt.

Innholdsmarkedsføring eller inbound marketing er markedsføring satt i et effektivt system som omformer aktuelle besøkende til verdifulle leads. Nøye gjennomtenkte løsninger og funksjoner i inboundsystemet gir den besøkende på nettsiden din den informasjonen de er ute etter, samtidig som de aktivt ledes gjennom kjøpsprosessen.

Denne metoden å samle leads på er svært effektiv og kvaliteten på innkomne leads er høy. Nettrakett har mange års erfaring med innholdsmarkedsføring, og har drevet med dette siden tidlig 2000-tall.

Nettrakett jobber med mellomstore og større selskaper både innen B2C og B2B, selskaper som ønsker å ha gode og langsiktige samarbeidspartnere og har bred ekspertise på strategi, innhold, design og utvikling. Vi kan utføre hele inboundprosessen for deg, eller deler av den – alt etter hva du har behov for.

Står din bedrift klar til å gjøre et løft, bli mer synlig og øke omsetningen, men ikke helt vet hvordan dere skal gå fram? Kanskje er du nysgjerrig på hva innholdsmarkedsføring kan gjøre for din bedrift? Lyst å finne ut om Nettrakett kan være akkurat den løsningen din bedrift trenger? Book et uforpliktende møte. 

Hvorfor Nettrakett?

Vi jobber steinhardt for de mest fornøyde kundene, har kvasse markedsføringsverktøy i verktøykassa og brenner for å løfte bedrifter.

Markedsføring er selve livsblodet i enhver kommersiell bedrift. Kampen om kundene og deres oppmerksomhet hardner til, og det hjelper lite å ha et overlegent produkt eller et uimotståelig tilbud om ingen vet om det.

Avtal et møte med en digital strateg

Hvorfor bedrifter velger Nettrakett

Fordi vi..

Ta bedriften din

til nye høyder

Finn ut hvordan vi kan bidra til at du får flere kunder. Enten du skal starte opp med et nytt prosjekt eller allerede har en etablert bedrift er vi opptatte av å ha et helhetlig perspektiv på våre løsninger. Vi ser helhetlig på kundereisen og vet viktigheten av å iverksette målbare tiltak som bygger opp under hverandre.