Bli synlig gjennom digital markedsføring

Innføringskurset i digital markedsføring er perfekt for deg som ønsker å få oversikt og innsikt i de digitale mulighetene som finnes for din bedrift. Vårt mål er at du skal sitte igjen med mer kunnskap om ulike markedsføringsverktøy og hvordan du kan bruke disse for å øke lønnsomheten i bedriften.

Kurset er relevant for både små og store bedrifter i alle typer bransjer, og passer godt for ledere, markedssjefer eller andre som jobber med markedsføring av bedriften.

Kurset tar deg gjennom:

  • Hva markedsføring i bunn og grunn handler om
  • Hvordan man identifiserer den ideelle kunden
  • De viktigste sosiale mediene man kan og bør bruke for å nå ut til målgruppen
  • Hvordan søkeordannonser fungerer og hvorfor man bør vurdere det
  • Hvordan man analyserer og optimaliserer kampanjer
  • Hva de viktigste KPI’ene er
  • Hva er en bra nettside
  • Tips og triks for å bli en digital suksess

Informasjon

Dato: 05.09.18

Tid: 09:00 – 15:00

Sted: Sortland Hotell

Pris: 2.490,- per deltaker

Vi setter frem kald og varm drikke, samt litt snacks som nøtter og frukt.

Har du spørsmål om kurset? Ta kontakt her.

Nettrakett er Google Partner

Nettrakett er et av få byråer i Nord-Norge som har tilegnet seg Google Partner-merket. Dette er vi svært stolte over. Som Google Partner er vi kvalifisert av Google selv.

Om Nettrakett og kursholderne

Nettrakett har mange års erfaring med markedsføring, og vi vet hva som skal til for å kickstarte den digitale satsningen. Vi hjelper bedrifter med å bli synlig på nett, og har inngående kompetanse og erfaring på dette området. Delta på kurset og få kunnskap om de verktøyene du trenger for å drive relevant og effektiv markedsføring mot din målgruppe.

Lasse Marthinussen

Lasse Marthinussen

Lasse brenner for en gjennomtenkt webstrategi og målbar nettmarkedsføring. Han har tidligere drevet flere nettbutikker i egen regi, og er spesielt opptatt av å utforme nettsider som er intuitive og enkle å bruke.

Bli kjent med Lasse

Ida Martine Kofoed Øyen

Ida Martine Kofoed Øyen

Ida har en mastergrad i ledelse, innovasjon og marked og har i Nettrakett spesialisert seg på Facebook Ads, sosiale medier og chatbots. Hun har stor forståelse for effektiv nettmarkedsføring som treffer riktig målgruppe med rett budskap.

Bli kjent med Ida

Eirik Barosen Antonsen

Eirik Barosen Antonsen

Eirik har en mastergrad i ledelse, innovasjon og marked og har stor forståelse for nettmarkedsføring og kundenes behov. I Nettrakett drifter Eirik lønnsomme AdWords kontoer for våre kunder.

Bli kjent med Eirik

Hva sier våre samarbeidspartnere?

«En langsiktig og viktig samarbeidspartner for Calanus Helse og Calanus® Oil. Nettrakett har fokus på ROI, og er en proaktiv og effektiv samarbeidspartner med høy og variert kompetanse. Jeg kan varmt anbefale Nettrakett!»

Henrik Rødsand
Daglig leder i Calanus Helse AS

«Nettraketts utviklingsarbeid, og videre løpende oppdatering, har gitt Bø et særdeles tidsriktig og fleksibelt verktøy for markedsføring.»

Arne Osnes
Leder i Bø Næringsforening

«Vi er veldig fornøyd med arbeidet som Nettrakett har gjort for oss i AdWords. Det har bidratt til verdiskapning og synliggjort et nytt kundesegment som vi tidligere ikke var klar over at eksisterte.»

Heljar Suhr Mjøen
Salgsleder i Nornett AS

Del dette