Møysalen Tannklinikk har fått nye nettsider

I 2018 gikk tannlegene Mette Bergh og Rune Hilde sammen og dannet den nye klinikken Møysalen Tannklinikk på Sortland. Mette Bergh er ny daglig leder og klinikken er lokalisert i Søndre Frydenlund Allé 6.

Med nytt navn og ny daglig leder, ønsket de også ei ny nettside for bedriften. Nettrakett var så heldige å få dette oppdraget.

Vi har satt opp ei moderne nettside med et rent og brukervennlig webdesign. Kontaktinformasjonen til klinikken er gjort lett tilgjengelig, både på desktop og mobile enheter. Nettsiden følger også kravene til universell utforming på nett. Brukerne finner også masse god informasjon om behandlingene de utfører på klinikken.

I tillegg til å sette opp nettside har vi også fotografert de ansatte og tatt noen miljøbilder på klinikken. Her er noen av dem:

Vi synes det er så flott at flere og flere tradisjonelle bedrifter ser at synlighet på internett er viktig. Selv om Møysalen Tannklinikk ikke selger varer/tjenester på nett, har de forstått at deres pasienter og potensielle pasienter benytter internett som informasjonskanal for å avgjøre hvilken tannklinikk de skal velge.

Vi ønsker Møysalen Tannklikk lykke til og takker samtidig for oppdraget!

Trenger du hjelp med ny nettside? Ta kontakt idag!

Deling: